Η Jessica Chastain με καρέ

Η Jessica Chastain με καρέ

Άλλη μια σταρ τολμά το ψαλίδι

Η ηθοποιός- και μούσα του οίκου Yves Saint Laurent για το νέο άρωμα Manifesto που έρχεται- αποφάσισε να κόψει τα μακριά, σπαστά μαλλιά της υιοθετώντας ένα καρέ μέχρι το πηγούνι, με όγκο στην κορυφή και μια γλυκιά φράντζα στο πλάι.


Η αλλαγή αυτή έγινε για το ρόλο της στην ταινία The Disappearance of Eleanor Rigby και μάλιστα όλη η διαδικασία συνέβει σε ένα διάλειμμα ανάμεσα στα γυρίσματα. Η Chastain την ίδια μέρα γύρισε σκηνές και με μακριά και με κοντά μαλλιά και- παρότι είναι πολύ διαφορετική με την νέα της κουπ- εξακολουθεί να είναι γοητευτική. Να θυμίσουμε πως για χάρη ενός ρόλου μπήκαν στην ίδια διαδικασία και η Natalie Portman, η Charlize Theron και η Anne Hathaway, η οποία πρόσφατα δήλωσε πως στην αρχή της κόστισε τόσο πολύ αυτή η αλλαγή στα μαλλιά της που έκλαιγε απαρηγόρητη για μέρες.


Εκτός, όμως, από το καινούριο της look, κυκλοφόρησαν και άλλα νέα για την Jessica Chastain: πρόσφατα διέρρευσε μια πρώτη φωτό από την καμπάνια του οίκου Yves Saint Laurent για το άρωμα Manifesto, όπου η ηθοποιός είναι υπέρκομψη, φοράει ένα εκτυφλωτικό κόκκινο κραγιόν, τα πυρόξανθα μαλλιά της είναι πιασμένα σε ένα επιμελώς ατημέλητο σινιόν και τα χέρια της... βουτηγμένα σε μια ζωηρή μοβ μπογιά! Ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα.


Διαβάστε ακόμα:

Jessica Chastain: το νέο πρόσωπο του Yves Saint Laurent

Αντιγράψτε το look: το μακιγιάζ της Jessica Chastain στις Κάννες

Όταν έκλαψε η Anne Hathaway