Karl Lagerfeld- Shu Uemura: Περισσότερα νέα για τη σειρά μακιγιάζ

Karl Lagerfeld- Shu Uemura: Περισσότερα νέα για τη σειρά μακιγιάζ

Ανατρεπτικά χρώματα, extreme ψεύτικες βλεφαρίδες και οι απαραίτητες δηλώσεις του Kaiser

Αφού μας σύστησε την Mon Shu, τη νέα cartoon μούσα του, μέσα από ένα σύντομο video, τώρα ο διάσημος σχεδιαστής και η ιαπωνική εταιρεία καλλυντικών αποκαλύπτουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τη συλλογή.


Τι θα περιλαμβάνει; Ένα σκούρο μοβ eyeliner, δύο ζευγάρια ψεύτικες βλεφαρίδες (η Shu Uemura φημίζεται για τις εξαιρετικές ψεύτικες βλεφαρίδες της), ένα από τα οποία είναι ιδιαίτερα extreme, καθώς είναι φτιαγμένο από μαύρο και κόκκινο ύφασμα! Τα τέσσερα κραγιόν της σειράς λέγονται Mon Shu Red, Luxe Burgundy, Celebrity Beige και Parisienne Pink ενώ τα βερνίκια θα είναι τρία, σε κόκκινο, nude και μαύρο, όπως αποκαλύπτουν και τα ονόματά τους: Karl Black, Shu Shu Red και Royal Beige. Το καλύτερο: συνοδεύονται από nail stickers που απεικονίζουν την Mon Shu, για ένα japanese detail στο μανικιούρ.


«Δεν ήταν εύκολο για όσους δούλεψαν πάνω σε αυτή τη σειρά να καταλήξουν σε αυτό τον αριθμό αποχρώσεων. Όλα έπρεπε να δένουν με την κούκλα που σχεδίασα, το πνεύμα, το στυλ της. Ήθελα να δώσω τη δική μου εκδοχή πάνω σε ένα manga- μια ανατολίτικη, τέλεια, μυστηριώδη αλλά και μοντέρνα ομορφιά», είπε ο σχεδιαστής. Για την ιδιαίτερη παλέτα με τις κόκκινες αποχρώσεις για τα μάτια και τα μάγουλα, ο Ludovic Engrand, επίσημος makeup artist της Shu Uemura, εξήγησε: «Το κόκκινο είναι ένα συμβολικό χρώμα γα τον Karl Lagerfeld- πάντα ονειρευόταν να είχε μια κόκκινη σκιά για να ζωγραφίζει τα σκίτσα των κολεξιόν του. Τη δημιουργήσαμε, λοιπόν, και την συμπεριλάβαμε σε αυτή την παλέτα της συλλογής».


Διαβάστε ακόμα:

Teaser: Η συλλογή μακιγιάζ του Karl Lagerfeld για τον Shu Uemura

Ποια θέλει να μυρίζει σαν φρεσκοτυπωμένο βιβλίο;

Karl Lagerfeld: «η υψηλή ραπτική δεν είναι για τους celebrities»