Σίσσυ Χρηστίδου: η νέα πρέσβειρα της L'Oréal Paris

Σίσσυ Χρηστίδου: η νέα πρέσβειρα της L'Oréal Paris

Μαζί με την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου, είναι οι μούσες της βαφής Excellence 

Μετά τις σούπερ επιτυχημένες συνεργασίες για τις υπέροχες, ξανθές αποχρώσεις της, η βαφή Excellence της L'Oréal Paris προσθέτει στη λίστα με τις λαμπερές της πρέσβειρες δύο ακόμα πανέμορφες Ελληνίδες celebrities- αυτή τη φορά, καστανές: την Σίσσυ Χρηστίδου και την Τόνια Σωτηροπούλου.


Η κάθε μία, ακολουθεί τη δική της επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της: τα τελευταία εφτά χρόνια, η Σίσσυ μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας λέγοντας μας την πιο γλυκιά και θετική καλημέρα. Είναι άμεση, προσιτή και ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, που ξεχώρισε με την αυθεντικότητα, το χαμόγελο και την ενέργειά της και την οποία λατρεύει το ελληνικό κοινό. Tα εντυπωσιακά μακριά μαλλιά της, της δίνουν εξαιρετική φινέτσα και δεν διστάζει να πειραματίζεται με το χρώμα και το στυλ τους.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, έχει μυστηριώδες βλέμμα, υπέροχα λαμπερά μαλλιά και ανεπιτήδευτη μεσογειακή ομορφιά. Ξεκίνησε την καριέρα της από την Δραματική Σχολή του Γιώργου Κιμούλη αλλά γρήγορα άνοιξε τα φτερά της για το εξωτερικό. Και καλά έκανε αφού το υποκριτικό της ταλέντο θα μας κάνει υπερήφανους ανά την υφήλιο: η Τόνια βρέθηκε στο Hollywood όπου διεκδίκησε και κέρδισε έναν ρόλο στην νέα ταινία του James Bond!


Τι ενώνει τη Σίσσυ και την Τόνια; Και οι δυο τους λατρεύουν το καστανό, η κάθε μία έχει επιλέξει την ιδανική σοκολατί απόχρωση και πλέον θα πρωταγωνιστούν στις καμπάνιες της βαφής Excellence της L'Oréal Paris για τις υπέροχες καστανές αποχρώσεις της- μιας βαφής που είναι η αγαπημένη των Ελληνίδων και όχι άδικα, αφού προσφέρει τριπλή φροντίδα για τριπλά πλούσιο χρώμα!


Διαβάστε περισσότερα:

Μία κίνηση, τα πάντα για την ομορφιά σας!

Glam Shine Miss Candy: Σκέτη γλύκα!

Δοκιμάσαμε: «Μυθική» φροντίδα από τα χέρια του Τρύφωνα Σαμαρά!