Κυκλοφόρησε: Το άρωμα που αδυνατίζει (;)

Κυκλοφόρησε: Το άρωμα που αδυνατίζει (;)

Και η λίστα αναμονής δεν έχει τέλος!

Ονομάζεται Prends-moi, είναι δημιούργημα του γαλλικού οίκου αρωματοποιίας Robertet και υπόσχεται πως το μυρίζεις και γίνεσαι συλφίδα.

Βασισμένο σε εκτεταμένη έρευνα στην αρωματοθεραπεία και τη νευροκοσμετολογία (όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας), αυτό το ελιξίριο περιέχει συστατικά που αυξάνουν την παραγωγή β-ενδορφινών στην επιδερμίδα, οι οποίες μεταφέρουν ένα "μήνυμα ευτυχίας" στον εγκέφαλο.Αποτέλεσμα: μια αίσθηση ευχαρίστησης και ικανοποίησης που εξαφανίζει την ανάγκη για τσιμπολόγημα.

Επιπλέον, ο συνδυασμός καφείνης, καρνιτίνης και σπιρουλίνας που περιέχει το Prends-moi ενεργοποιεί τα δύο βασικά ένζυμα που πυροδοτούν τη διαδικασία της λιπόλυσης, βοηθώντας στο αδυνάτισμα. Σύμφωνα με κλινική έρευνα που έγινε σε γυναίκες μεταξύ 18 και 70 ετών, οι οποίες δεν έκαναν δίαιτα, το 75% συμφώνησε πως το άρωμα μείωσε την τάση τους για τσιμπολόγημα και το 73% ένιωσε αυτή την αίσθηση ευχαρίστησης που υπόσχεται το άρωμα.

Όσο για τον τρόπο χρήσης, οι οδηγίες λένε πως το φοράτε το πρωί, όπως κάνετε με το άρωμά σας, και κατά τη διάρκεια της ημέρας κάθε φορά που νιώθετε την επιθυμία να τσιμπολογήσετε ενώ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για να κάνετε ένα ελαφρύ μασάζ στις επίμαχες «ζώνες». Η ευωδιά του είναι ένα κοκτέιλ από περγαμόντο, μανταρίνι και γκρέιπφρουτ και περιέεχει ελάχιστο οινόπνευμα ώστε να φοριέται και το καλοκαίρι, στον ήλιο.

Με τιμή στις 29 λίρες, και τέτοια υπόσχεση, είναι λογικό το Prends-moi να σέρνει από τη μύτη πάνω από 6.000 ενδιαφερόμενους που βρίσκονται στη λίστα αναμονής και στηρίζουν (κάποιες από) τις ελπίδες τους πάνω του!