Η Jessica Biel με ombre hair

Η Jessica Biel με ombre hair

Με ανανεωμένο χρώμα και αφέλειες που της πάνε πολύ

Τον τελευταίο καιρό δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε ποια εμφάνιση της Jessica Biel είναι η καλύτερη. Πριν λίγο καιρό φρέσκαρε και τα μαλλιά της και το allure.com έμαθε όλες τις λεπτομέρειες από τους hair experts που επιμελήθηκαν την αλλαγή.

Για τα ombre hair της Jessica, η colorist Tracey Cunningham είπε: «Χρησιμοποίησα την καινούρια βαφή Chromatics της Redken, που δεν έχει αμμωνία. Τα ombre hair είναι ιδανικά για το καλοκαίρι».

Ο hairstylist Adir Abergel κόντυνε τις αφέλειες της σταρ για να αναδείξει ακόμα περισσότερο τα μάτια της. «Πριν ήταν πιο στρογγυλεμένες, σε στυλ '60s. Τις έκοψα σε μια ευθεία και τις κόντυνα λίγο για να ανοίξω το βλέμμα της. Είναι πιο μοντέρνες έτσι».

Όσο για το styling, αντί να τις στεγνώσει με μια στρογγυλή βούρτσα (όπως κάνει συνήθως), ο Abergel τις άφησε να στεγνώσουν φυσικά. Στη συνέχεια, πήρε λίγη διάφανη πούδρα από το βαλιτσάκι του makeup artist που επιμελήθηκε το look της στη συνέντευξη τύπου για την ταινία Total Recall και «έκανε το εξής: Έριξα λίγη πούδρα σε μια πλατιά βούρτσα και την πέρασα από τις ρίζες της. Με τα δάχτυλά μου πέρασα και από τις αφέλειες λίγη πούδρα, η οποία απορροφά τη λιπαρότητα και δίνει ωραια υφή στην τρίχα, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσω προϊόν styling». Ολοκλήρωσε το look με έα ελαφρυ πέπλο απο τη λακ Fekkai Coiff Sheer Hold Hairspray.


Διαβάστε ακόμα:

Jessica Biel: Δεν περίμενε ότι θα παντρευόταν ποτέ!

Αντιγράψτε το look: το ρετρό ponytail της Jessica Biel

Μάθετε πώς διατηρεί το κορμί της η μέλλουσα νυφούλα Jessica Biel