Giorgio Armani: ντύνει την επιδερμίδα σας με μετάξι

Giorgio Armani: ντύνει την επιδερμίδα σας με μετάξι

Με το εκπληκτικό Lasting Silk UV Foundation SPF20

Είναι αέρινο κιόμως προσφέρει τέλεια κάλυψη χωρίς να γίνεται αντιληπτό και χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα: το Lasting Silk UV Foundation SPF20 του Giorgio Armani είναι το ιδανικό φον ντε τεν για το καλοκαίρι, ευκολοφόρετο, σταθερό και τόσο δροσερό και ελαφρύ, σαν μετάξι!


Δοκιμασμένο στο backstage των shows του Armani, όπου οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες με τα φώτα και τη ζέστη, το Lasting Silk UV Foundation SPF20 απέδειξε πως μπορεί να προσφέρει άψογη κάλυψη για 14 ώρες, χάρη στην επαναστατική του φόρμουλα η οποία είναι βασισμένη στο νερό. Τα συστατικά νέας γενιάς που περιέχει έχουν διπλή ιδιότητα: αφενός απορροφούν τη λιπαρότητα non stop αφετέρου δεν αφήνουν την επιδερμίδα να "στεγνώσει" αλλά την διατηρούν ενυδατωμένη ώστε να δείχνει φρέσκια και μεταξένια για ώρες. Ταυτόχρονα, μικρομόρια ειδικής τεχνολογίας, διαχέουν το φως ομοιόμορφα πάνω στο πρόσωπο χαρίζοντας φυσική λάμψη και βάζοντας την τελευταία πινελιά σε ένα ανεπιτήδευτα άψογο πρόσωπο, όπως ακριβώς αγαπά να βλέπει στις γυναίκες ο Giorgio Armani.


Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το SPF20 που διαθέτει, τότε αναμφίβολα μιλάμε για ένα προϊόν που ήρθε για να μείνει στο νεσεσέρ σας.


Διαβάστε ακόμα:

Giorgio Armani Acqua For Life 2012: Εκστρατεία για ζωή

Ένα κραγιόν, δύο χρήσεις!

Λάμψη μαργαριταριών στα μάτια σας