Τη δροσιά του να'χεις!

Τη δροσιά του να'χεις!

Το Posthelios Melt-in Gel της La Roche-Posay ανακουφίζει και δροσίζει την επιδερμίδα μετά τον ήλιο

Συνδυάζει την πιο ενυδατική φόρμουλα με την πιο αναζωογονητική υφή: ο λόγος για το Posthelios After Sun Melt-in Gel που δημιούργησε η La Roche-Posay για την περιποίηση της επιδερμίδας μετά την ηλιοθεραπεία.


Στην καρδιά της σύνθεσής του περιέχει 10% λιπίδια και καταπραϋντικούς παράγοντες που επανορθώνουν, ανακουφίζουν και τρέφουν την αφυδατωμένη, ταλαιπωρημένη από τον ήλιο επιδερμίδα. Δοκιμασμένο στο νικέλιο (επίπεδα νικελίου χαμηλότερα από το κατώτατο όριο για αλλεργικές αντιδράσεις σε ευαίσθητα άτομα) και χωρίς Parabens, αυτό το after sun προσφέρει την πιο απαλή φροντίδα ακόμα και στην ευαίσθητη επιδερμίδα, χαρίζει μια απολαυστική αίσθηση δροσιάς στα πρώτα δευτερόλεπτα που θα έρθει σε επαφή με το σώμα, εξουδετερώνει την αίσθηση του καύσου ενώ, χάρη στην gel υφή του, απορροφάται σε δευτερόλεπτα.


Εντάξτε το Posthelios After Sun Melt-in Gel της La Roche-Posay στην καλοκαιρινή ιεροτελεστία περιποίησης και απλώστε το αμέσως μετά το ντους, κάνοντας απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί- η επιδερμίδα σας θα σας ευγνωμονεί!