Τέλεια επιδερμίδα στη στιγμή!

Τέλεια επιδερμίδα στη στιγμή!

Με τη νέα Dream Fresh BB Cream της Maybelline New York

Οι BB Creams είναι από τα πιο hot trends στον πλανήτη της ομορφιάς αυτή τη στιγμή και όχι άδικα, αφού ισορροπούν τέλεια ανάμεσα σε μια έξυπνη, multitask φόρμουλα περιποίησης και μια αέρινη βάση.


Η Maybelline New York λάνσαρε πρόσφατα τη δική της πρόταση στην κατηγορία, την Dream Fresh BB Cream, που συνδυάζει 8 δράσεις σε ένα προϊόν. Ο συνδυασμός από γλυκερίνη, εκχύλισμα αλόης και χαμομηλιού, ενυδατώνει, καταπραύνει και λειαίνει την επιδερμίδα για πολλές ώρες αφήνοντας μια πολύ ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης. Ταυτόχρονα, νέες ειδικά επεξεργασμένες χρωστικές διασφαλίζουν την ιδανική, ομοιόμορφη απόχρωση και φυσική λάμψη στο πρόσωπο ενώ το SPF 30 που διαθέτει, προσφέρει την απαραίτητη προστασία από τον ήλιο.


Χάρη στην ανάλαφρη υφή της- gel γαλάκτωμα με βάση το νερό- η Dream Fresh BB Cream είναι ιδανική ακόμα και για πρόσωπα με τάση για λιπαρότητα (είναι oil free), απλώνεται εύκολα και γρήγορα, προσφέρει άμεσα διακριτική κάλυψη και γίνεται ένα με την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνη γραμμών.



Διαβάστε ακόμα:

Επιδερμίδα του ονείρου

Bar Refaeli: τα μυστικά της ομορφιάς της

Μακιγιάζ στην παραλία