5 must have προϊόντα μακιγιάζ

5 must have προϊόντα μακιγιάζ

Από την makeup artist της Madonna, Gina Brooke

Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας, υπήρξε καλλιτεχνική διευθύντρια του brand Shu Uemura και την τελευταία δεκαετία η Madonna εμπιστεύεται τα μαγικά της χέρια για όλες τις εμφανίσεις της στη σκηνή και εκτός.

Ο λόγος για την makeup artist Gina Brooke, η οποία πρόσφατα συνεργάστηκε με την Make Up For Ever για την δημιουργία ενός custom made κόκκινου κραγιόν για την Madonna. «Μέχρι πρόσφατα προτιμούσα να δίνω έμφαση στα μάτια της Madonna με eyeliner - τόσο εκείνη όσο και εγώ λατρεύουμε το look των 60s» είπε η Brooke στο style.com. «Όμως αυτή τη φορά θέλησα να κάνουμε κάτι πιο shocking. Η επιδερμίδα της είναι λευκή και όμορφη, οπότε ψάχναμε ένα δυνατό κόκκινο κραγιόν. Όσο και αν έψαξα δεν κατάφερα να βρω την απόχρωση εκείνη που θα "γράφει" πάνω στη σκηνή. Τότε άκουσα πως η Make Up For Ever κάνει την σειρά Aqua. Ήθελα ένα κόκκινο με μπλε undertones που να κάνει αίσθηση και βέβαια ήθελα να είναι αδιάβροχο και σούπερ σταθερό γιατί αυτή η περιοδεία της ήταν από τις πιο απαιτητικές που έχει κάνει ως τώρα». Έτσι προέκυψε, λοιπόν, το νέο κραγιόν Aqua Rouge #8 της MUFE που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora (όπως και όλα τα προϊόντα της εταιρείας).


Όσο για τα 5 απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ για το νεσεσέρ των beauty addicts, η Gina Brooke αποκάλυψε τα δικά της best by test στο racked.com- και έχουν την υπογραφή της Make Up For Ever:


1. To νέο κραγιόν Aqua Rouge Lip Color #8 (φυσικά). Αυτό το διπλό κραγιόν από την μια πλευρά δίνει ένα απίστευτο ματ κόκκινο χρώμα στα χείλη και από την άλλη διαθέτει ένα διάφανο γκλος.

2. Το primer Uplight Face Luminizer Gel. Φοριέται μόνο του ή κάτω από το φον ντε τεν, δημιουργεί μια τέλεια, ομοιόμορφη βάση, κάνει την επιδερμίδα να δείχνει φυσικά φωτεινή και μένει σταθερό.

3. Το μολύβι Aqua Shadow Pencil in OE (Matte Black). Για την Brooke είναι το απόλυτο μαύρο μολύβι, ό,τι πρέπει για ένα έντονο cat-eye μακιγιάζ και waterproof.

4. Η σκιά Aqua Cream Eye Shadow #27. Επίσης μαύρη, ιδανική για smokey eyes και επίσης, σούπερ σταθερή, όπως όλα τα προϊόντα της σειράς Aqua.

5. Το ρουζ Aqua Cream Blush 05. Σε γλυκιά ροζ απόχρωση, ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις επιδερμίδες και απλώνεται εύκολα με τα δάχτυλα γιατί έχει βελούδινη κρεμώδη υφή.



Διαβάστε ακόμα:


H Madonna βρήκε το μυστικό της αιώνιας νιότης

Ένα κραγιόν για τη Madonna

Τι παπούτσια προτείνει η Madonna για τη νέα σεζόν;