Even Better Concealer από την Clinique

Even Better Concealer από την Clinique

Ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις σκούρες κηλίδες και τους μαύρους κύκλους

Ένα από τα προβλήματα της επιδερμίδας με τα οποία ασχολείται συστηματικά η Clinique είναι ο ανομοιόμορφος τόνος της, οι δυσχρωμίες και οι καφέ κηλίδες. Το Even Better Clinical Dark Spot Corrector ήταν ο 1ος ορός περιποίησης προσώπου που πρόσφερε αποτελέσματα αντάξια μιας κορυφαίας θεραπευτικής αγωγής στο συγκεκριμένο ζητούμενο, στη συνέχεια ήρθε το υγρό makeup Even Better Makeup SPF15 το οποίο δρα και ως προϊόν περιποίησης για αντιμετώπιση και κάλυψη των δυσχρωμιών άμεσα και μακροχρόνια και τώρα το Even Better Concealer, σχεδιασμένο να καλύπτει τις σκούρες κηλίδες και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.


Το μίγμα χρωστικών που περιέχει καμουφλάρει άμεσα τις ατέλειες ενώ η Βιταμίνη C χαρίζει φωτεινότητα και λάμψη στην επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. Η κρεμώδης υφή του σας επιτρέπει να "χτίσετε" τον βαθμό της κάλυψης που έχετε ανάγκη εύκολα και άψογα, χωρίς να "σπάει" ή να δημιουργεί αίσθηση ξηρότητας. Επιπλέον, η σύνθεσή του είναι έτσι μελετημένη ώστε να εξασφαλίζει σταθερό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας και είναι ανθεκτική στο νερό, την υγρασία και τον ιδρώτα, δεν μουτζουρώνει και δεν αλλοιώνεται, προσφέροντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.


Το Even Better Concealer της Clinique μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πάνω ή κάτω από το makeup ή μόνο του. Αν θέλετε να καλύψετε σκούρες κηλίδες, οι ειδικοί της Clinique προτείνουν να επιλέξετε μια απόχρωση πιο ανοιχτή από τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας σας. Ξεκινήστε μια μικρή ποσότητα και εφαρμόστε με το δάκτυλο ή με ένα πινέλο για concealer με ταμποναριστές κινήσεις κάτω από τα μάτια, ενισχύοντας την κάλυψη όπου χρειάζεται.



Διαβάστε ακόμα:

8 και να καίνε!

Η μπρονζέ πούδρα που σας προσέχει

Ματ αποτέλεσμα που διαρκεί