Ανακούφιση για την επιδερμίδα που ξεφλουδίζει

Ανακούφιση για την επιδερμίδα που ξεφλουδίζει

Το Intral Anti Redness Soothing Serum της Darphin επαναφέρει την ισορροπία και την απαλότητά της 

Ανάμεσα στους τρεις τύπους ευαίσθητης επιδερμίδας είναι και το ερεθισμένο δέρμα, του οποίου η φυσική άμυνα έχει υποστεί φθορά και γίνεται πιο ευάλωτο σε παράγοντες ερεθισμού. Το δέρμα είναι τεντωμένο, δεν έχει ομοιόμορφη υφή και μπορεί ακόμα να αρχίσει να ξεφλουδίζει- όπως συμβαίνει συχνά μετά την έκθεση στον ήλιο. Αυτός ο τύπος ευαίσθητου δέρματος έχει ανάγκη από μια ειδική φροντίδα που θα καταπραύνει τον ερεθισμό, θα δράσει προληπτικά για μελλοντικούς ερεθισμούς ενώ συγχρόνως θα αποκαταστήσει και θα ενισχύσει τη φυσική άμυνα του δέρματος.


Η Darphin, έχοντας μελετήσει συστηματικά τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας, δημιούργησε τη σειρά Intral στην οποία βρήκαμε ένα εξαιρετικό προϊόν που αποκαθιστά την ισορροπία του δέρματος και είναι ό,τι πρέπει για φροντίδα-εξπρές αν το πρόσωπό σας έχει αρχίσει να ξεφλουδίζει από τον ήλιο. Το Anti Redness Soothing Serum περιέχει Resveratrol, Γλυκοζαμινογλουκάνες και Calm Complex™, που ανακουφίζουν και απαλύνουν το δέρμα και μειώνουν άμεσα το ερύθημα. Συγκεκριμένα, το Calm Complex είναι ένας αποκλειστικός συνδυασμός της Darphin που αποτελείται από 5 ενεργά συστατικά: Χαμομήλι, Πολυσακχαρίτες, Κράταιγο, Παιώνια και Πανθενόλη, που συνδυαστικά προσφέρουν βαθιά, απόλυτη ανακούφιση στο ευαίσθητο, ταλαιπωρημένο δέρμα.


Χρησιμοποιώντας το Intral Anti Redness Soothing Serum της Darphin συστηματικά, θα δείτε το πρόσωπό σας να ηρεμεί, την επιδερμίδα σας να ανακτά την ελαστικότητα, τη λάμψη και την ομοιομορφία της ενώ η διακριτική ευωδιά του δρα χαλαρωτικά στις αισθήσεις.