Clearly Corrective Dark Spot Solution: η λύση της Kiehl's για τις καφέ κηλίδες

Clearly Corrective Dark Spot Solution: η λύση της Kiehl's για τις καφέ κηλίδες

Ένα διάφανο ελιξίριο που καταπολεμά τις δυσχρωμίες

Μετά το Photo-age Corrector που λανσαρίστηκε το 2010, οι χημικοί της Kiehl's προχωρούν ένα βήμα παραπέρα και προσθέτουν στη σειρά Kiehl's Dermatologist Solutions μια εξαιρετικά αποτελεσματική σύνθεση ταχείας δράσης που προάγει την φωτεινότητα της επιδερμίδας ενώ παράλληλα μειώνει τις καφέ κηλίδες, τις δυσχρωμίες και την υπέρχρωση.


Ο λόγος για το Clearly Corrective Dark Spot Solution, ένα high-end προϊόν που μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όλο το χρόνο αλλά και τώρα, επιστρέφοντας από τις διακοπές, ως θεραπεία εξπρές κατά των δυσχρωμιών που προκαλεί ο ήλιος. Βασικό συστατικό του, η εξαιρετικά δραστική Ενεργοποιημένη Βιταμίνη C, το νεότερο παράγωγο βιταμίνης C που προλαμβάνει τα κοκκία μελανίνης και διασπά τα υπάρχοντα και το οποίο η Kiehl's φέρνει πρώτη στην ελληνική αγορά. «Η Ενεργοποιημένη Βιταμίνη C δεν απαιτεί ενζυμική αντίδραση για να γίνει βιοαφομοιώσιμη», εξηγεί η Δρ. Sherry Hsiung, Ειδικός στην Υπέρχρωση και Σύμβουλος Δερματολόγος της Kiehl's. «Είναι άμεσα 100% ενεργή στην επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να διεισδύει πιο γρήγορα, να δρα άμεσα για να αναστέλλει τη σύνθεση μελανίνης και να εξαλείφει τα συσσωρευμένα κοκκία μελανίνης – περιορίζοντας τη μεταφορά της μελανίνης στην επιδερμίδα. Η ταχεία δράση στα κοκκία μελανίνης και η ταυτόχρονη πρόληψη των μελλοντικών δυσχρωμιών αποτελούν το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρχρωσης. Όσο γρηγορότερα εξασφαλιστεί αυτή η δράση στην επιδερμίδα – τόσο πιο άμεσα θα διαπιστώσουν ορατή διαφορά οι πελάτισσές μας».


Επιπλέον, το Clearly Corrective Dark Spot Solution περιέχει εκχύλισμα λευκής σημύδας που αποκαθιστά την ενυδάτωση και τα θρεπτικά στοιχεία στις στιβάδες του κυρίως δέρματος και της επιδερμίδας και εκχύλισμα παιωνίας, που συμβάλλει στην προστασία από τις οξειδωτικές βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες στο δέρμα. «Χάρη στην μοναδική, εξαιρετικά ανάλαφρη και ταυτόχρονα ενυδατική υφή της σύνθεσης, ακόμα και οι ασθενείς με ευαίσθητη επιδερμίδα μπορούν να χρησιμοποιούν το προϊόν όλο το χρόνο», λέει ο Δρ. Adam Geyer, Σύμβουλος Δερματολόγος της Kiehl's για την ανάπτυξη προϊόντων.

«Μέχρι σήμερα, δεν υπήρχε κανένα προϊόν που να μπορεί να χρησιμοποιείται όλο το χρόνο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υπέρχρωσης και την περιποίηση της ανομοιογενούς, θαμπής επιδερμίδας. Τα δύο πιο συχνά συνταγογραφούμενα φάρμακα για την αντιμετώπισης της υπέρχρωσης συνοδεύονται από οδηγίες που απαγορεύουν τη χρήση τους όλο το χρόνο. Η υδροκινόνη μπορεί να χρησιμοποιείται ανά τρεις μήνες το μέγιστο, προκειμένου να αποφεύγονται οι ανεπιθύμητες παρενέργειες, και τα τοπικά ρετινοειδή πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή το καλοκαίρι καθώς μπορεί να προκαλέσουν φωτοευαισθησία. Το Clearly Corrective μπορεί να χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα, όλο το χρόνο, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για καμία από αυτές τις παρενέργειες.»