Illumina Color: πλούσιο χρώμα και εκπληκτική λάμψη στα μαλλιά!

Illumina Color: πλούσιο χρώμα και εκπληκτική λάμψη στα μαλλιά!

Η νέα βαφή της Wella Professionals έρχεται από το μέλλον

pack.1

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που θα πρόσφερε στα μαλλιά μία δύναμη ακτινοβολίας όμοια με τη φωτεινότητα που συναντάται σε ένα μόνο μέρος στον κόσμο - στο Λος Άντζελες. Αυτό είναι το αποτέλεσμα χρώματος μαλλιών που προσφέρει η βαφή Illumina Color» λέει ο Παγκόσμιος Δημιουργικός Διευθυντής της Wella Professionals, Josh Wood για το νέο δημιούργημα της εταιρείας.


Η επαγγελματική βαφή Illumina Color αποτελείται από μία σειρά καθαρών, φυσικών αποχρώσεων που προσφέρουν στα μαλλιά εκπληκτική λάμψη από μέσα, κάτω από οποιοδήποτε φως. Η πρωτοποριακή σύνθεσή της προσφέρει 100% κάλυψη των λευκών και ομοιόμορφο αποτέλεσμα, δίνοντας τα υψηλότερα αποτελέσματα μόνιμης βαφής, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην υγεία των μαλλιών. «To Illumina Color προσφέρει μία λάμψη που δεν έχω ξαναδεί» συμπληρώνει ο Josh Wood. «Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ ώστε να βρούμε μία νέα λέξη για να περιγράψουμε το αποτέλεσμα που προσφέρει αυτό το προϊόν. Ακτινοβολεί τόσο πολύ το κάθε φώς! Απλά πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε!».



Ποιο είναι όμως το στοιχείο που κάνει τη βαφή τόσο μοναδική; Η εξωτερική στιβάδα της τρίχας είναι διαφανής όπως και τα νύχια σας και γι' αυτό, η κατάστασή της είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς επιτρέπει στο φως να την διαπερνά και να αναδεικνύει την πραγματική απόχρωση της τρίχας εκ των έσω. Ωστόσο, υπολείμματα όπως τα μέταλλα από το νερό, που μπορεί να απομείνουν στην εξωτερική στιβάδα με το λούσιμο, μπορεί να δημιουργήσουν ελεύθερες ρίζες κατά τη διαδικασία βαφής οι οποίες φθείρουν την επιφάνεια της τρίχας. Όταν συμβεί αυτό, η εξωτερική στιβάδα της τρίχας δεν είναι πλέον διαφανής, με αποτέλεσμα το φώς να μην μπορεί να την διαπεράσει ή να αντικατοπτρίσει το χρώμα με την ίδια ένταση, πράγμα που σημαίνει ότι τα μαλλιά γίνονται λιγότερο λαμπερά μετά τη βαφή.


Την απάντηση σε αυτό δίνει η βαφή Illumina Color με την τεχνολογία Microlight: χάρη στα μίκρο-σωματίδιά της, φυλακίζει τα μικροσκοπικά μέταλλα που παραμένουν στην τρίχα, μειώνοντας έτσι τη φθορά στην επιφάνειά της και διατηρώντας την πιο υγιή και διάφανη μετά τη βαφή. Αποτέλεσμα: μαλλιά με εκπληκτική λάμψη αλλά και κάλυψη των λευκών έως και 100%, με ένα καθαρό χρωματικό αποτέλεσμα!


Την Illumina Color θα την βρείτε μόνο στα κομμωτήρια Wella Professionals.