Η Carine Roitfeld για τη M.A.C

Η Carine Roitfeld για τη M.A.C

Η διάσημη fashion editor υπογράφει μια συλλογή για... "tired sexy" look

«Η ομορφιά βρίσκεται στα μικρά "ατυχήματα", όχι στην τελειότητα» λέει η Carine Roitfeld στο backstage video για τη συλλογή μακιγιάζ που δημιούργησε για την M.A.C και που είναι, προφανώς, εμπνευσμένη από το προσωπικό της look που όπως λέει η ίδια "είναι λίγο...χαλασμένο".


«Μου αρέσει να χρησιμοποιώ μαύρο στα μάτια μου αλλά ποτέ δεν καταφέρνω να το φοράω σωστά- όμως τελικά, το βρίσκω sexy. Ξέρετε, μερικές φορές τα κακά πράγματα είναι και τα πιο όμορφα. Ας πούμε, όταν ξυπνάς το πρωί και δεν έχεις βγάλει τη μάσκαρα και δείχνεις λίγο κουρασμένη, αλλά sexy κουρασμένη- αυτό μου αρέσει» εξηγεί η Roitfeld για το concept της συλλογής της.


Η σειρά αποτελείται από 21 προϊόντα μακιγιάζ και θα βρίσκεται στα καταστήματα M.A.C στις αρχές Οκτωβρίου. Περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για ένα sexy, δραματικό look: eyeliner σε βαθύ μαύρο, δύο πολύ ενδιαφέροντα Face Kits με αποχρώσεις που ξεκινούν από το μπεζ και φτάνουν στο σκούρο καφέ και το ανθρακί, nude κραγιόν, Face and Body Foundation, concealer, πινέλα, δύο μάσκαρα αλλά και beauty spots, μαύρα stencil αστεράκια όπως αυτό που φοράει η Carine στο video: «Πάντα ήθελα ένα beauty spot σαν της Marilyn Monroe, γιαυτό πρόσθεσα στη συλλογή αυτά τα αστεράκια που μπορείτε να τα γεμίσετε με το υγρό eyeliner - είναι πολύ fun!»