Ο ήλιος στα μαλλιά σας!

Ο ήλιος στα μαλλιά σας!

Το νέο Leave-In Conditioner της Kiehl's για βαμμένα μαλλιά είναι απλά εκπληκτικό

Η βαφή είναι από τις τεχνικές εργασίες που ταλαιπωρούν ως έναν (σημαντικό) βαθμό την τρίχα. Αν σε αυτό προσθέσουμε και το καθημερινό styling και τα διάφορα εργαλεία θερμότητας που χρησιμοποιούμε, είναι επόμενο τα μαλλιά να χάνουν την ζωντάνια και τη λάμψη τους.


Εάν δε τα μαλλιά παραμείνουν φθαρμένα, οι στιβάδες του εξωτερικού φλοιού της τρίχας μπορεί να μην επιστρέψουν ποτέ στην αρχική υγιή κατάστασή τους, με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον σε θέση να προστατεύσουν το στέλεχος της τρίχας. Αυτό σημαίνει ότι το χρώμα μπορεί να ξεθωριάσει πιο γρήγορα και να αλλοιωθεί. Για να προλάβει αυτή την εξέλιξη, η Kiehl's
δημιούργησε ένα ανάλαφρο προστατευτικό έλαιο περιποίησης που δεν ξεβγάζεται - το Color-Protecting Shine Infusing Hair Oil Treatment. Μόλις το απλώσετε στα μαλλιά σας, η σύνθεσή του με αντιοξειδωτικό έλαιο από ηλιοτρόπιο βοηθά το χρώμα να διατηρεί περισσότερο την ζωντάνια του και ενισχύει τη λάμψη των μαλλιών.


Εκτός από το έλαιο από ηλιοτρόπιο, το Color-Protecting Shine Infusing Hair Oil Treatment της Kiehl's περιέχει ελαιόλαδο που ενδυναμώνει και λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας, έλαιο αβοκάντο με βιταμίνες A, D & E που συμβάλλει στη θρέψη του τριχωτού της κεφαλής και καταπολεμά την ξηρότητα καθώς και έλαιο από κουκούτσι βερίκοκου, πλούσιο σε λιπαρά οξέα, συμβάλλει στην αποκατάσταση της λάμψης και της θρέψης των κατεστραμμένων μαλλιών. Επιπλέον, το Color-Protecting Shine Infusing Hair Oil Treatment διαθέτει και αντηλιακά φίλτρα ευρέος φάσματος SPF 10, για ολοκληρωμένη προστασία του χρώματος από την θαμπάδα.


Διαβάστε ακόμα:

Clearly Corrective Dark Spot Solution: η λύση της Kiehl's για τις καφέ κηλίδες

Κανονική προς λιπαρή επιδερμίδα: βρήκαμε το ιδανικό προϊόν καθαρισμού

Η Kiehl's φροντίζει τους άντρες