Beauty Flash Blog: H Clarins στην μπλογκόσφαιρα

Beauty Flash Blog: H Clarins στην μπλογκόσφαιρα

Οι αδελφές Courtin-Clarins κάνουν update στο προφίλ του αγαπημένου γαλλικού οίκου

Οι εγγονές του ιδρυτή της Clarins- και γνωστές socialites - ένωσαν τις δυνάμεις τους με την Faran Krentcil, την πρώτη fashion editor του Fashionista.com, και έστησαν ένα blog που ασχολείται με ομορφιά κυρίως αλλά έχει και μπόλικη δόση στυλ.


Το Beauty Flash Blog (το όνομά του είναι εμπνευσμένο από το best seller προϊόν της Clarins, το Beauty Flash Balm), όπως εξήγησε η Krentcil, θα ενημερώνεται καθημερινά, θα έχει πολλά videos, θα ρίχνουμε κλεφτές ματιές στις λαμπερές ζωές των αδελφών Courtin-Clarins (της Virginie, της Claire, της Prisca και της Jenna) από τις front row όπου κάθονται για να παρακολουθήσουν τα fashion shows μέχρι τα αγαπημένα τους στέκια και, φυσικά, πολλά μυστικά ομορφιάς.


Επιπλέον, θα υπάρχουν και video με how-to και behind-the-scenes με διάσημους σχεδιαστές και φίλους της Clarins, όπως αυτό που τράβηξε η Caroline Sieber με το κινητό της κατά τη διάρκεια ενός fitting με τον Christopher Kane. Η όλη ιδέα του blog είναι πολύ ενδιαφέρουσα και σίγουρα ό,τι πρέπει για φρεσκάρει την εικόνα του brand και να την φέρει με πολύ άμεσο τρόπο σε επαφή με το πιο νεανικό κοινό- εμείς πάντως, έχουμε ήδη βάλει το beauty Flash Blog στα favorites και θα το παρακολουθούμε.