RoC Multi-Correxion: δράση στα 5 σημάδια γήρανσης

RoC Multi-Correxion: δράση στα 5 σημάδια γήρανσης

Η νέα, έξυπνη τεχνολογία της RoC καταφέρνει να μπλοκάρει και να αντιστρέψει τη γήρανση

Θαμπή όψη, ρυτίδες, χαλάρωση, ξηρότητα, σκούρες κηλίδες: συμπτώματα γήρανσης που αφορούν όλες τις ηλικίες και που κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στην ηλικία των 55+, λόγω της επιβράδυνσης της κυτταρικής ανανέωσης.


Η νέα σειρά RoC Multi-Correxion δρα ακριβώς σε αυτά τα πέντε σημάδια γήρανσης χάρη στην έξυπνη τεχνολογία της η οποία δουλεύει στον κεντρικό μηχανισμό λειτουργίας της επιδερμίδας για να μπλοκάρει και να αντιστρέψει τη γήρανση. Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες της RoC, μετά από επτά χρόνια έρευνας, ανακάλυψαν ένα βιολογικό μονοπάτι γήρανσης, το οποίο καθώς περνάνε τα χρόνια ενεργοποιείται όλο και περισσότερο και εμποδίζει την κυτταρική ανανέωση, οδηγώντας τελικά σε πολλαπλά σημάδια γήρανσης. Αφού τέσταραν πάνω από 800 μόρια, οι επιστήμονες της Johnson&Johnson ανακάλυψαν ένα ενεργό συστατικό- το μόριο Hexylresorcinol που βρίσκεται στο παραθαλάσσιο φυτό sea holly- που μπορεί να μπλοκάρει αυτή τη διαδικασία, από τη στιγμή που ξεκινάει, αλλά και να την αντιστρέψει, βοηθώντας τα γηρασμένα κύτταρα να συμπεριφέρονται σαν νεανικά.


Η έντονη αντιγηραντική δράση αυτού του συστατικού ενισχύεται από Βιταμίνη C, που εμποδίζει την παραγωγή μελανίνης και αποχρωματίζει τις σκούρες κηλίδες, Βιταμίνη Ε που προστατεύει τα κύτταρα από τις αρνητικές επιπτώσεις των ελευθέρων ριζών, shea butter που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και ανακούφιση από την ξηρότητα, silk pearls που δημιουργούν άμεσα ένα οπτικό εφέ φυσικής λάμψης και ομοιομορφίας καθώς και SPF15. Η σειρά RoC Multi-Correxion περιλαμβάνει την κρέμα βαθιάς αναδόμησης Ultra Restoring Cream (Day&Night), την κρέμα ημέρας/νύχτας Anti-Age Moisturiser (Day&Night), την κρέμα ματιών και τον εντατικό ορό.



Διαβάστε ακόμα:

Karlie Kloss: τι έχει στο νεσεσέρ του ένα supermodel;

Kim Kardashian: Δίνει beauty tips στον Kanye West

Step by step: το χτένισμα της Kristen Stewart