Rachel Zoe: υπόσχεται το τέλειο πιστολάκι!

Rachel Zoe: υπόσχεται το τέλειο πιστολάκι!

Η υπερ-στυλίστρια του Hollywood ανοίγει Blow-Dry Bar στη Νέα Υόρκη

Σε δαιμόνια επιχειρηματία εξελίσσεται η fashionista Rachel Zoe η οποία- μετά τη δική της σειρά ρούχων και τη δική της εκπομπή στη τηλεόραση- τώρα ανοίγει και hair salon!


Το DreamDry «θα προσφέρει πολυτελείς υπηρεσίες sur mesure στην κάθε πελάτισσα» λέει η ίδια στο People, ανάμεσα στις οποίες και το τέλειο πιστολάκι. «Τα μαλλιά είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσεις το προσωπικό σου στυλ- είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που αναδεικνύουν και ολοκληρώνουν το look κάθε γυναίκας. Για μένα, τα μαλλιά θα πρέπει να θεωρούνται αξεσουάρ- τα αλλάζουμε ανάλογα με το event, την σεζόν, την διάθεση. Στο DreamDry, οι γυναίκες θα βρουν έναν χώρο όπου μπορούν να είναι απόλυτα σίγουρες πως τα μαλλιά τους θα στο τέλος θα είναι τόσο stylish και chic όσο και οι ίδιες».


Αν και ο ανταγωνισμός είναι αμείλικτος στη Νέα Υόρκη (και) ανάμεσα στα διάσημα στα hair salons, η Zoe λέει πως το δικό της θα αναβαθμίσει το πιστολάκι, θα το ανεβάσει στο επόμενο επίπεδο: «Αυτή τη στιγμή είμαστε στο τελικό στάδιο, όπου αναπτύσσουμε απίθανα προγράμματα και τεχνολογίες που θα προσφέρουν μια εντελώς μοναδική εμπειρία στις πελάτισσες του DreamDry». Το καινούριο project της Rachel Zoe θα ανοίξει τις πύλες του μέσα στη χρονιά, στην περιοχή του Flatiron Building, αλλά σχεδιάζει να επεκταθεί και εκτός της Νέας Υόρκης.



Διαβάστε ακόμα:

Τι καλλυντικά αγόρασε η Demi Moore στη βόλτα της στην Αθήνα;

Karlie Kloss: τι έχει στο νεσεσέρ του ένα supermodel;

Step by step: το χτένισμα της Kristen Stewart