Η Gwyneth εμπνέει την Max Factor

Η Gwyneth εμπνέει την Max Factor

Η star δεν είναι μόνο το νέο πρόσωπο της διάσημης εταιρείας καλλυντικών

Λίγο καιρό αφότου είδαμε την καμπάνια του νέου γυναικείου αρώματος Hugo Boss με πρωταγωνίστρια την Gwyneth Paltrow, μαθαίνουμε πως ήδη έχει προχωρήσει με μια νέα συνεργασία, και πάλι στην βιομηχανία της ομορφιάς: η ηθοποιός είναι η μούσα της Max Factor, τόσο στα πλαίσια της καμπάνιας, όσο και στα looks που προτείνει η εταιρεία για τη σεζόν.


«Ζήτησα από 11 κορυφαίους makeup artist μας να δημιουργήσουν 3 glam looks για την Gwynet»h, εξήγησε η Pat McGrath, Global Creative Design Director της Max Factor, στο WWD. «Να εμπνευστούν δηλαδή από τη ζωή της, την καθημερινότητά της και τους διαφορετικούς ρόλους που παίζει- μοντέλο, ηθοποιός, μητέρα, τραγουδίστρια». Στη συνέχεια η McGrath πήρε αυτές τις ιδέες και δημιούργησε 7 διαφορετικά looks, κάθε ένα βασισμένο σε 3 star προϊόντα της Max Factor.


Η Esi Eggleston Bracey, Αντιπρόεδρος της Max Factor, είπε για αυτή τη συνεργασία: «Ήταν μαγικό να βλέπεις όλες αυτές τις δημιουργικές δυνάμεις να συνεργάζονται... Οι ταλαντούχοι makeup artists μας, με επικεφαλής την Pat και έμπνευση την Gwyneth. Τι συνδυασμόε και τι υπέροχο αποτέλεσμα...Αυτή η καμπάνια εκφράζει απόλυτα την τέχνη του μακιγιάζ που χαρακτηρίζει τη Max Factor και ελπίζουμε πως θα εμπνεύσει τις γυναίκες να βρουν τα ιδανικά glam looks για εκείνες».