Διεσταλμένοι πόροι; Η Clinique βρήκε τη λύση!

Διεσταλμένοι πόροι; Η Clinique βρήκε τη λύση!

Το νέο Pore Refining Solutions Correcting Serum μεταμορφώνει την επιδερμίδα

Όσο μεγαλώνουμε, η παραγωγή σμήγματος μεταβάλλεται εξαιτίας των ορμονικών αλλαγών, τα κύτταρα γίνονται πιο ώριμα λόγω της γήρανσης και δεν ανανεώνονται τόσο συχνά ενώ η ξηρότητα της επιδερμίδας αυξάνεται. Αποτέλεσμα: διεσταλμένοι, ορατοί πόροι που όχι μόνο δημιουργούν αισθητικό πρόβλημα αλλά εμποδίζουν και τη σωστή λειτουργία του δέρματος.


Η μοναδική εξειδικευμένη σειρά Clinique Pore Refining Solutions με το Pore Resurfacing Complex δίνει λύση στο πρόβλημα με 3 προϊόντα καθημερινής φροντίδας. Star προϊόν της σειράς, το Pore Refining Solutions Correcting Serum που μειώνει την εμφάνιση των πόρων κατά 58% σε μόλις 2 εβδομάδες και λειτουργεί με 3 τρόπους για να μειώσει την εμφάνιση των πόρων, χαρίζοντας στην επιδερμίδα μια τέλεια όψη: Υποστηρίζει τη σωστή διαδικασία ωρίμανσης των κυττάρων χάρη στο Padina Pavonica Extract το οποίο ενεργοποιεί ένα φυσικό ένζυμο που διασφαλίζει ότι τα κύτταρα θα είναι υγιή και πλήρως ανεπτυγμένα όταν φτάνουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας, εμποδίζοντας έτσι τη δημιουργία τραχιάς υφής, αδύναμης υδρολιπιδικής ασπίδας και μεγάλων πόρων. Ισορροπεί την παραγωγή σμήγματος με την έξυπνη τεχνολογία που διαθέτει η οποία εντοπίζει τις περιοχές με υπερβολικό σμήγμα και εξισορροπεί την παραγωγή του ώστε η επιδερμίδα να μην είναι ούτε πολύ ξηρή ούτε πολύ λιπαρή και τέλος, διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και λεία μέσω της απαλής απολέπισης.


Ταυτόχρονα, το Pore Refining Solutions Correcting Serum της Clinique είναι εμπλουτισμένο με ειδικά καταπραϋντικά συστατικά που προστατεύουν σημαντικά λιπίδια από την οξειδωτική φθορά, αφού οι ερεθισμοί μπορούν να προκαλέσουν φλεγμονή και διαστολή των πόρων, Ursolic Acid και Rosemary Extract που ενισχύουν τον υποστηρικτικό ιστό του δέρματος, συσφίγγοντας έτσι τα τοιχώματα των πόρων, Silicone Polymers που μειώνουν τις ατέλειες της επιφάνειας της επιδερμίδας προσφέροντας ματ όψη και ενυδατικά συστατικά που εμποδίζουν την αφυδάτωση, κύρια αιτία των διεσταλμένων πόρων.