Τι... μικρός που είναι ο κόσμος!

Τι... μικρός που είναι ο κόσμος!

Η Apivita δίνει ραντεβού σε μικρούς και μεγάλους στη "Μικρόπολις" στο Γκάζι

Από τις 20 έως τις 23 Σεπτεμβρίου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ανοίγει τις πύλες της η "Μικρόπολις" στο Γκάζι, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση παιδιών 2 έως 13 ετών σε θέματα ποιότητας ζωής, μέσα απ΄το παιχνίδι! Αυτή η πολύ ενδιαφέρουσα, αξιόλογη εκπαιδευτική ενέργεια (υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας) φιλοξενεί πανεπιστήμια, ινστιτούτα, μουσεία, πολιτιστικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα, αλλά και γνωστές μη κυβερνητικές οργανώσεις με απίθανες βιωματικές και καινοτόμες δράσεις.


H APIVITA, η πρώτη ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων, «πρέσβειρα» της ζωής της μέλισσας - όπως δηλώνει και το όνομα της, APIS (μέλισσα) & VITA (ζωή)- πάντα κοντά στα παιδιά και στα πολιτιστικά δρώμενα, δίνει ραντεβού με μικρούς και μεγάλους στην Μικρόπολις, όπου θα συμμετάσχει με πρωτότυπα βιωματικά εργαστήρια με θέμα τη ζωή και τα μυστικά της μέλισσας. Πρόκειται για μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία, με στόχο να γνωρίσουνπαιδιά το μαγικό κόσμο της μέλισσας και τη συνεισφορά της στο πλανήτη- οπότε δεν έχετε παρά να πάρετε τους μικρούς θησαυρούς σας και να περάσετε μια βόλτα από την γλυκιά «ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ»!


Info: 20 & 21 Σεπτεμβρίου: 09.00 – 14.00 (Μόνο για σχολεία: προγραμματισμένες επισκέψεις Δημοτικών Σχολείων απ΄ όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής)
Σαββατοκύριακο 22 & 23 Σεπτεμβρίου: 10.00 – 20.00 (Ευρύ κοινό: παιδιά 2 -13 ετών και συνοδοί, προγραμματισμένες επισκέψεις Φορέων)