Emma Stone-Halle Berry: Διάβασε τα χείλη τους!

Emma Stone-Halle Berry: Διάβασε τα χείλη τους!

Υποστηρίζουν την εκστρατεία της Revlon "Your Lips Can Save Lives" για τον Καρκίνο του Μαστού, το video της οποίας μόλις κυκλοφόρησε

Οι δύο σταρ και πρέσβειρες της Revlon μιλούν σε αυτό το σύντομο video για τη σημασία της ενημέρωσης και της έγκαιρης διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού, στα πλαίσια της εκστρατείας "Your Lips Can Save Lives" που τρέχει η διάσημη εταιρεία καλλυντικών.


«Κατά μία έννοια ετοιμάσαμε μια "παράσταση" πάνω στο πώς να κινούμε τα χείλη μας ενώ φοράμε κραγιόν, γελάμε, φλερτάρουμε,διαδίδουμε το πόσο αναγκαία είναι η ενημέρωση για τον καρκίνο και παροτρύνομε όλες τις γυναίκες να κάνουν το ίδιο», λέει η Halle Berry.

«Πρέπει να λέμε στις γυναίκες που είναι κοντά μας, που αγαπάμε, να κάνουν σήμερα κιόλας έναν έλεγχο» συμπληρώνει η Emma Stone.


Η Revlon ασχολείται ενεργά με το θέμα από το 1990 και μάλιστα μέσα από τις εκστρατείες της έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερα από 75 εκατομμύρια δολάρια. Εκτός από το video, η εταιρεία τρέχει και έντυπη καμπάνια για την οποία η Emma Stone φωτογραφήθηκε με την μητέρα της, η οποία έχει περάσει την περιπέτεια του καρκίνου του μαστού.



Διαβάστε ακόμα:

Η συγκινητική φωτογραφία της Emma Stone με την καρκινοπαθή μαμά της