Το μακιγιάζ της Keira Knightley στην ταινία "Anna Karenina"

Το μακιγιάζ της Keira Knightley στην ταινία "Anna Karenina"

Η makeup artist Ivana Primorac εξηγεί βήμα βήμα πώς το δημιούργησε, με προϊόντα του οίκου Chanel

«Μου άρεσε πολύ το μακιγιάζ μου σε αυτή την ταινία... Χρησιμοποιήσαμε προϊόντα Chanel και δημιουργήσαμε μια παλέτα που ταίριαζε αλλά ταυτόχρονα έκανε αντίθεση με όλη την ατμόσφαιρα της ταινίας... Με έκανε να αισθάνομαι σαν Ρωσίδα αριστοκράτισσα αλλά και σαν μια σύγχρονη γυναίκα με την οποία μπορούμε να ταυτιστούμε όλες μας» είπε η Keira Knightley στην Vogue.


Για την επιδερμίδα της ηθοποιού, η makeup artist Ivana Primorac χρησιμοποίησε ένα mix διαφορετικών αποχρώσεων του φον ντε τεν Vitalumiere της Chanel γιατί έπρεπε να την κάνει να δείχνει πιο σταρένια. «Αλλάξαμε τον τόνο της επιδερμίδας στους περισσότερους ηθοποιούς στην Anna Karenina, για διάφορους λόγους, οπότε έπρεπε να δημιουργήσουμε βάσεις σε πολλές αποχρώσεις, που να είναι διάφανες και να αντανακλούν το φως- όπως ήθελε ο σκηνοθέτης, Joe Wright. Χρησιμοποιήσαμε το Vitalumiere Aqua και το Vitalumiere Creme που συνδυάζουν τέλεια κάλυψη και απαλή υφή ενώ έχουν και pigments που αντανακλούν το φως. Επιπλέον, χρησιμοποίησα και μια ιδέα του Le Blanc de Chanel σε όλους τους ηθοποιούς, ως τελικό βήμα στο χτίσιμο της βάσης.


Στα μάτια της Keira χρησιμοποίησα το μολύβι Le Crayon Khol, Ambre για να τα κάνω να δείχνουν πιο μεγάλα και να δώσω βάθος- έκανα μια μουτζούρα με αυτό στο χέρι μου και το άπλωσα με ένα πινέλο, για να δημιουργήσω μια πολύ διακριτική σκιά και να διορθώσω το σχήμα των ματιών της. Επίσης, χρησιμοποίησα τις σκιές Illusion D'Ombre σε μοβ και taupe απόχρωση σε όλες τις ηθοποιούς για να επιτύχω αυτό το nude look που θέλαμε, αλλά να δώσω ένταση στα μάτια τους. Όλες οι ηθοποιοί ήταν βαμμένες όπως επιλέξαμε προσεκτικά τα χρώματα ώστε να είναι ουδέτερα, να δίνουν την έμφαση που θέλαμε αλλά να μην προδίδουν την παρουσία τους.»



Διαβάστε ακόμα

Αντιγράψτε το look: το μακιγιάζ της Zoe Saldana

Αντιγράψτε το look: το δροσερό μακιγιάζ της Amy Adams

Day to Night: το look της Salma Hayek