Burberry Beauty Lip Velvet: η νέα, υπέροχη σειρά κραγιόν του βρετανικού οίκου

Burberry Beauty Lip Velvet: η νέα, υπέροχη σειρά κραγιόν του βρετανικού οίκου

Άνετα, ματ και στις πιο trendy αποχρώσεις της σεζόν

Εμπνευσμένη από τα πολυτελή αγγλικά υφάσματα και τα χρώματα που προτείνει για αυτή τη σεζόν ο οίκος Burberry, η νέα σειρά κραγιόν Lip Velvet συνδυάζει την υπέροχη υφή με τις εκπληκτικές αποχρώσεις.


Η σύνθεση του Lip Velvet ενυδατώνει βαθιά τα χείλη και τα προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις χάρη στο άγριο τριαντάφυλλο και τα τριγλυκερίδια που περιέχει ενώ η υφή του είναι ιδιαίτερα ελαφριά, σχεδόν "υγρή", ώστε να απλώνεται εύκολα και να τα αγκαλιάζει με βελούδινο χρώμα. Στα plus το γεγονός πως διαθέτει αδιάβροχη σύνθεση με μοναδική ανάμειξη κεριών για ματ τελείωμα μεγάλης διάρκειας που όμως δεν ξηραίνει τα χείλη ούτε στο ελάχιστο.


Από την μεταλλική συσκευασία του δεν λείπει το χαρακτηριστικό καρό του οίκου Burberry ενώ η ματ όψη εκφράζει το βελούδινο τελείωμα που αφήνει στα χείλη. Το Lip Velvet διατίθεται σε 12 σοφιστικέ, μοντέρνες αποχρώσεις.


Tips: Για πιο απαλό αποτέλεσμα, πάρτε λίγο από το χρώμα του Lip Velvet στο δάχτυλό σας και πιέστε το ταμποναριστά στα χείλη. Αν το χρώμα που θα φορέσετε είναι έντονο, χρησιμοποιήστε το μολύβι Lip Definer για να κάνετε πρώτα το περίγραμμα και στη συνέχεια απλώστε το Lip Velvet.