Κάθε Μέρα Κερδισμένη Μέρα!

Κάθε Μέρα Κερδισμένη Μέρα!

Η Nivea ανταποδίδει την αγάπη των φίλων της με μια νέα, αισιόδοξη καμπάνια

Είναι γεγονός πως πλέον η καθημερινότητά μας είναι δύσκολη, απαιτητική ακόμα και απογοητευτική, είναι όμως στο χέρι μας να την ξεκινήσουμε με ένα χαμόγελο, μία ευχή, μία θετική σκέψη, μία αγκαλιά και να μετατρέψουμε την Κάθε Μέρα μας σε Κερδισμένη Μέρα.


Με αυτή την αισιόδοξη σκέψη και θέλοντας να ανταποδώσει την αγάπη την οποία έχει εισπράξει, η Nivea ανταμείβει τους φίλους της μέσω της νέας της καμπάνιας «Κάθε Μέρα Κερδισμένη Μέρα», με προσφορές 1+1.

Με την καμπάνια της αυτή, η NIVEA προσφέρει κάτι παραπάνω από το καθαρά εμπορικό 1+1 σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Προχωράει ένα βήμα παραπέρα, μας θυμίζει ότι μπορούμε να κάνουμε τη μέρα μας μια κερδισμένη μέρα και μας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε δύο προϊόντα (για το πρόσωπο, το σώμα και τον άντρα) στην τιμή του ενός, ακολουθώντας μια θετική φιλοσοφία ζωής.

Με την καμπάνια «Κάθε Μέρα Κερδισμένη Μέρα» διακηρύττει πως είναι στο χέρι του καθενός από εμάς να εκπαιδεύσουμε τους εαυτούς μας ώστε να κάνουμε την κάθε μας μέρα, ουσιαστική και κερδισμένη. Μας προτρέπει να μεταδώσουμε με ένα χαμόγελο τη θετική ενέργεια που έχουμε μέσα μας, εμπνέοντας οικογένεια, φίλους και συναδέλφους. Γιατί, αυτά που χρειαζόμαστε στην πραγματικότητα είναι τα αυθεντικά, τα αληθινά.

Ακολουθήστε λοιπόν τη NIVEA και κάντε «Κάθε Μέρα Κερδισμένη Μέρα» και απολαύστε κάθε γέλιο, κάθε άγγιγμα, κάθε χαμόγελο!