Eyes to Kill Quatuor: οι νέες παλέτες σκιών του Giorgio Armani

Eyes to Kill Quatuor: οι νέες παλέτες σκιών του Giorgio Armani

Ο τέλειος συνδυασμός χρωμάτων και υφών για απόλυτα σαγηνευτικό βλέμμα

ARMANI2_copy

«Τα χρώματα που βλέπετε στις παλέτες Eyes to Kill σχεδιάστηκαν όπως οι δημιουργίες του Giorgio Armani: για να αναδεικνύουν την κομψότητα και τη σαγηνευτική δύναμη των γυναικών» λέει η International Make-up artist των Giorgio Armani Cosmetics, Linda Cantello, ένα από τα πιο ταλαντούχα ονόματα στο χώρο αυτή τη στιγμή.


Πράγματι, στις νέες τετραπλές παλέτες Eyes to Kill το τέλειο ματ αποτέλεσμα που δίνει ένταση στο βλέμμα συναντά το τέλειο σατινέ φινίρισμα που δίνει λάμψη στα μάτια ενώ οι αρμονίες των χρωμάτων συνδυάζονται με μαεστρία.


Κάθε σκιά της παλέτας έχει εξαιρετικά απαλή, αισθησιακή υφή και όχι μόνο αυτό: ο Giorgio Armani έχει επιλέξει την ιδανική υφή για κάθε χρώμα, εκείνη που το αναδεικνύει καλύτερα, όπως ακριβώς κάνει και στις συλλογές του. Κάθε χρώμα είναι μοναδικό και "σχεδιασμένο" έτσι ώστε να φοριέται πάντα εύκολα, να αναδεικνύει όλους τους τόνους επιδερμίδας αλλά και να διατηρεί την προσωπικότητά του.

Πίσω από τις ματ σκιές κάθε παλέτας Eyes to Kill, υπάρχει η τεχνολογία Color-Fil Velours, η οποία διαθέτει μια βάση από μεταξένια κεριά ώστε η σκιά να γλιστρά στην επιδερμίδα και να απλώνεται ομοιόμορφα και ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό αγνών χρωστικών που εξασφαλίζουν έντονο ματ αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Αντίστοιχα, οι σατινέ σκιές είναι έτσι μελετημένες ώστε το χρώμα τους να είναι όσο έντονο χρειάζεται και λαμπερό, να απλώνεται σαν ένα εξαιρετικά φίνο πέπλο, χωρίς όμως να δημιουργεί πουδρέ, θαμπό φινίρισμα (πράγμα που συμβαίνει συχνά στις σατινέ σκιές).



Όσο για τα χρώματα, η Linda Cantello έχει σχεδιάσει τις παλέτες έτσι, ώστε να επιτυγχάνουν την ιδανική αναλογία έντασης και απαλότητας. Πολύ ευκολοφόρετες, οι παλέτες Eyes to Kill προσφέρουν από το πιο απλό μέχρι το πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα. «Ο Giorgio Armani εμπνέεται πολύ από τη Φύση, και πιστεύω ότι υπάρχει συγκεκριμένος λόγος γι' αυτό: δείχνουμε πιο όμορφες με τα χρώματα που υπάρχουν στη Φύση. Ο Maestro τα λατρεύει, ιδιαίτερα αυτά τα χρώματα που δεν είναι ούτε γκρι, ούτε μπεζ, αυτά τα χρώματα που είναι απροσδιόριστα, εξ ου και τόσο ενδιαφέροντα», εξηγεί η Linda Cantello για τις 8 παλέτες Eyes to Kill και τους συνδυασμούς τους:


Στην Eyes to Kill 01, Maestro, πρωταγωνιστεί η διαβάθμιση από τις λαμπερές μεταλλικές αντανακλάσεις μέχρι τα έντονα χρώματα των πετρωμάτων, στη 02, Terra siena, οι τόνοι της ηλιόλουστης άμμου μέχρι το έντονο καφέ της ιταλικής γης, στην 03, Pantelleria, η διαβάθμιση από το απαλό και φωτεινό μέχρι το σκούρο πράσινο-καφέ και η επίδραση του ήλιου πάνω στα χρώματα, στην 04, Effeto nudo, ο Giorgio Armani δίνει τη σύγχρονη ερμηνεία της θρυλικής ιταλικής τεχνικής "Claroscuro", στην 05, Mediterranea, το μεσογειακό μπλε ξεδιπλώνει τις αποχρώσεις του, από το ήσυχο ανοιξιάτικο ξημέρωμα μέχρι τη φθινοπωρινή θάλασσα πριν την καταιγίδα, στην 06, Boudoir, το δροσερό κοραλλί φτάνει στο έντονο καφέ του μαονιού από τον Αμαζόνιο, στη 07, Saharan blush, οι τόνοι ξεκινούν από τον καλοκαιρινό ουρανό της Σαχάρα μέχρι το ζεστό καφέ της άμμου και στην 08, Parma, το δροσερό ροζ-λιλά συναντά τη μυστηριώδη απόχρωση του αμέθυστου με δύο ενδιάμεσες αποχρώσεις που δένουν κομψά.