Nicole Richie: ποια είναι τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς;

Nicole Richie: ποια είναι τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς;

Τα αποκάλυψε στο Vanity Fair

Η reality star, διάσημη κληρονόμος, σχεδιάστρια μόδας και fashion icon, μπήκε πρόσφατα και στην βιομηχανία της ομορφιάς με τι άλλο;- το δικό της άρωμα.


Όπως είπε, το Nicole, είναι ένα άρωμα που συνδυάζει αγαπημένες ευωδιές της παιδικής της ηλικίας με εκείνες που λατρεύει πλέον ως ενήλικη- και με αφορμή το λανσάρισμά του, η Nicole Richie αποκάλυψε στο Vanity Fair τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς:


«Για ενυδάτωση το πρωί χρησιμοποιώ την Lancer Dermatology Nourish AM/PM Nourishment, η οποία φοριέται και το βράδυ. Όμως για τη βραδινή μου φροντίδα προτιμώ την La Mer. Την χρησιμοποιώ και όταν ταξιδεύω γιατί είναι πλούσια και προστατεύει την επιδερμίδα από την αφυδάτωση. Δεν φοράω φον ντε τεν ή πούδρα, παρά μόνο το concealer της Cle de Peau Beauté κάτω από τα μάτια. Στο νεσεσέρ μου έχω πάντα την μάσκαρα Volume Effet Faux Cils του Yves Saint Laurent και το Liquid Eye Liner της MAC, στην απόχρωση Black Boots, που το φοράω χρόνια τώρα! Είναι το τέλειο μαύρο χρώμα και έχει το απόλυτο πινελάκι για τέλεια εφαρμογή. Στα χείλη χρησιμοποιώ το Rosebud Salve, που όχι μόνο τα αφήνει βελούδινα αλλά είναι multi-use, δηλαδή μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε οποιαδήποτε ξηρή ζώνη- ακόμα και για να καταπραύνει ερεθισμούς από πάνες στα μωρά! Αγαπημένο μου κραγιόν, το all time classic φλογερό κόκκινο, Jungle Red, του Nars.


Στο σώμα, χρησιμοποιώ το Brazil Nut Body Butter της The Body Shop. Είναι το απόλυτο προϊόν ενυδάτωσης, δεν είναι καθόλου βαρύ και λατρεύω την ευωδιά του. Επίσης, αγαπώ το σαπούνι Dove, πλένω το πρόσωπό μου με αυτό κάθε βράδυ, και δεν ξηραίνει καθόλου την επιδερμίδα μου, όπως συμβαίνει με αρκετά προϊόντα καθαρισμού. Για τα μαλλιά μου εμπιστεύομαι το σαμπουάν και το conditioner Okara Shampoo and Restructuring Masque της εταιρείας René Furterer. Όχι μόνο προστατεύει το χρώμα από το ξεθώριασμα αλλά αφήνει τα μαλλιά απαλά και ενυδατωμένα. Και βέβαια, αγαπημένο μου άρωμα δεν θα μπορούσε παρά να είναι το δικό μου, το Nicole, που είναι ένα blend από τα αιθέρια έλαια τα οποία φόραγε η μητέρα μου- ήθελα να μετουσιώσω αυτή την ανάμνηση σε ένα άρωμα.»