INOA Style of the month

INOA Style of the month

Η νέα κολεξιόν χρώματος ενέπνευσε τους κομμωτές, οι οποίοι μεταμόρφωσαν τα μοντέλα τους- ψηφίστε τον καλύτερο!

Twiggy, Brigitte Bardot ή Liz Taylor;

H L'Oréal Professionnel ως επίσημος υποστηρικτής της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι καθορίζει τις τάσεις στα μαλλιά. Η collection που δημιούργησε για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012/2013, ονομάζεται RETRO NOUVEAU, είναι εμπνευσμένη από τις μεγαλύτερες star της δεκαετίας του '50 και του '60- αλλά με ένα σύγχρονο twist στο στυλ τους- και η φωτογράφιση έχει γίνει στα studios του Hollywood.


Μέσα από την συλλογή RETRO NOUVEAU προτείνει 3 εκρηκτικούς συνδυασμούς χρωμάτων:

TWIGGY- ανοιχτή βάση: Το αιώνιο σύμβολο 'ενζενί' της δεκαετίας του '60 επαναπροσεγγίζεται με ένα σύγχρονο χρώμα και ένα γεμάτο όγκο, ανδρόγυνο και παράλληλα επιμελώς ατημέλητο look στο styling. Το χρώμα στα μαλλιά ένα ντεγκραντέ ξανθών ψυχρών αποχρώσεων γεμάτο φρεσκάδα. Το ψυχρό ξανθό της Twiggy αποκτά μια ελαφρώς πιο σκούρα απόχρωση στις ρίζες για να δημιουργηθεί η αίσθηση του βάθους.

ΒRIGITTE BARDOT- μεσαία βάση: Το κλασικό signon της Brigite Bardot σε μία παραλλαγή σε έντονη χάλκινη απόχρωση. Οι αισθησιακές ανέμελες τούφες πέφτουν ανάλαφρα πάνω στους ώμους της.

LIZ TAYLOR - σκούρα βάση: Τα μαλλιά της έχουν έναν ιδιαίτερο όγκο στην κλασσική πλούσια βιολέ απόχρωση με μία σύγχρονη σκούρα σκιά στη ρίζα η οποία δίνει περισσότερη κίνηση και βάθος στα μαλλιά. Κομψή, εύθραυστη και glamorous!


Αυτό τον μήνα, οι κομμωτές που συνεργάζονται με τη L'Oréal Professionnel εμπνεύστηκαν από τη νέα collection και φωτογράφισαν τα μοντέλα τους. Ανέβασαν τις φωτογραφίες τους στο facebook της ΙΝΟΑ και ήρθε η ώρα να ψηφίσουμε! Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, ψηφίστε το look ΙΝΟΑ που σας αρέσει περισσότερο στο μεγάλο διαγωνισμό 'ΙΝΟΑ style of the month' και 3 υπερτυχεροί θα κερδίσουν επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης και styling L'Oréal Professionel για 1 ολόκληρο χρόνο!


Επίσης στην facebook page της της ΙΝΟΑ θα ανακαλύψετε σε ποια κομμωτήρια μπορείτε να βρείτε τη νέα collection INOA, Retro Nouveau.