Lanes Vitamin Crystals: έκρηξη ενέργειας!

Lanes Vitamin Crystals: έκρηξη ενέργειας!

H 1η πολυβιταμίνη σε μορφή κρυστάλλων είναι ό,τι χρειάζεστε για καθημερινή τόνωση 

H Lanes ανατρέπει τα δεδομένα στην αγορά των πολυβιταμινών με μία παγκόσμια καινοτομία, που όταν τη δοκιμάσαμε μας θύμισε μια αγάπη των παιδικών μας χρόνων!


Ο λόγος για την Lanes Vitamin Crystals, την 1η τονωτική πολυβιταμίνη σε μορφή κρυστάλλων που δημιουργεί μία αίσθηση έκρηξης στο στόμα και παράλληλα προσφέρει την πνευματική διαύγεια, τη σωματική τόνωση και τη διατροφική κάλυψη που έχουμε ανάγκη καθημερινά. Περιέχει 13 βιταμίνες, 4 μέταλλα και ιχνοστοιχεία που αναπληρώνουν τις διατροφικές ελλείψεις του οργανισμού, σε συνδυασμό με εκχυλίσματα από Schisandra Berries και Guarana. Το εκχύλισμα του φυτού Schisandra Berries ή Κινέζικη Μανόλια, γνωστό για τις τονωτικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες, συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης του οργανισμού στις καθημερινές απαιτήσεις, χαρίζοντας ευεξία καθώς επίσης σωματική και πνευματική αντοχή ενώ το εκχύλισμα Guarana προσφέρει άμεση ενέργεια και πνευματική τόνωση. Χάρη στο μοναδικό αυτό συνδυασμό συστατικών, ένα φακελάκι την ημέρα εξασφαλίζει διατροφική κάλυψη, άμεση τόνωση και πνευματική διαύγεια ενώ και ο πρωτότυπος τρόπος που "σκάνε" οι κρύσταλλοι στο στόμα είναι απλά απολαυστικός!


Το νέο Lanes Vitamin Crystals έρχεται να συμπληρώσει την αγαπημένη σειρά πολυβιταμινών της Lanes, Advance, Classic και 50+, η οποία με καινοτομικές συνθέσεις, μοναδικούς συνδυασμούς συστατικών και την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής, καλύπτει τις ανάγκες κάθε οργανισμού. Τώρα καλύτερες από ποτέ, διαθέσιμες είτε σε καταπινόμενες είτε σε αναβράζουσες ταμπλέτες, σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε τη σύνθεση ή τη μορφή που σας ταιριάζει: τις Advance, με ενισχυμένη σύνθεση για maximum Ενέργεια και Τόνωση, τις Classic, με πλήρη και ισορροπημένη σύνθεση για Διατροφική Κάλυψη και τις 50+, με εξειδικευμένη σύνθεση για άτομα άνω των 50 ετών, προσφέρονται Δύναμη και Αντοχή.