Sisley Eau Efficace: ένα έξυπνο νερό ντεμακιγιάζ

Sisley Eau Efficace: ένα έξυπνο νερό ντεμακιγιάζ

Τα πιο ευεργετικά φυτικά συστατικά στην πιο δροσερή φόρμουλα για το πρόσωπο και τα μάτια

Μοιάζει με λοσιόν, καθαρίζει σαν γαλάκτωμα, δεν θέλει ξέβγαλμα και αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα καθαρή, δροσερή και αναζωογονημένη: αυτό είναι το νέο δημιούργημα της Sisley, το νερό ντεμακιγιάζ Eau Efficace, που κάνει τα πάντα με μία κίνηση- και την καθημερινή φροντίδα του προσώπου μας, ακόμα πιο απλή.


Στην καρδιά της σύνθεσής του βρίσκονται τα πιο εκλεκτά και αποτελεσματικά βοτανικά εκχυλίσματα τα οποία συνδυάζονται με βιταμίνες ώστε να απομακρύνουν τέλεια το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια, να καθαρίζουν απαλά και ταυτόχρονα να τονώνουν και να αναδεικνύουν τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας.


Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος (ακόμα και για το πιο ευαίσθητο και ντελικάτο), το Eau Efficace της Sisley μπορείτε να το χρησιμοποιείτε πρωί-βράδυ: το πρωί, ξυπνά το δέρμα και το προετοιμάζει για την φροντίδα που ακολουθεί ενώ το βράδυ, το καθαρίζει απόλυτα, το δροσίζει και αφήνει μια πολύτιμη αίσθηση αναζωογόνησης και ανακούφισης. Όσο για την ευωδιά του, θυμίζει εξοχή, ένα "πράσινο" blend από βότανα και λαμπερές, γλυκές νότες από νερολί που διώχνουν το στρες και δημιουργούν μια αίσθηση ευεξίας.