Βρήκαμε το απόλυτο gadget για όγκο στα μαλλιά!

Βρήκαμε το απόλυτο gadget για όγκο στα μαλλιά!

Το Volume Maker του Shu Uemura είναι ένα μαγικό "εργαλείο"- κυριολεκτικά! 

Αν υπάρχει ένα όνομα που έχει ταυτιστεί με τα πιο έξυπνα, ευέλικτα, πρωτότυπα προϊόντα μακιγιάζ, είναι αυτό του Shu Uemura. Ο ευφυής, ταλαντούχος makeup artist από την Ιαπωνία μεταμόρφωσε το makeup σε τέχνη, υπήρξε ένας από τους πιο αγαπημένους του Hollywood και δημιούργησε ένα brand που μέχρι σήμερα βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία (παρότι ο ίδιος δεν είναι πια στη ζωή).


Την αφοσίωση της εταιρείας Shu Uemura στο να δημιουργεί ψαγμένες φόρμουλες, με ακριβείς τρόπους χρήσης και εξαιρετικά αποτελέσματα την βλέπουμε όχι μόνο στο μακιγιάζ αλλά και στην περιποίηση και το styling των μαλλιών, με τα προϊόντα της σειράς Shu Uemura Art of Hair. Η πιο καινούρια άφιξη είναι ένα gadget που δοκίμασα και σας προτείνω να επενδύσετε με κλειστά μάτια, γιατί απλά θα σας λύσει τα χέρια: ο λόγος για το πινέλο Volume Maker, που ανοίγει ένα νέο trend στο styling των μαλλιών. Εμπνευσμένο από τα πινέλα του μακιγιάζ, αυτό το gadget διαθέτει μια διάφανη πούδρα, η οποία εφαρμόζεται με ακρίβεια στις ρίζες των μαλλιών και χάρη στην ειδική τεχνολογία της τους δίνει όγκο μέσα σε δευτερόλεπτα!


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Volume Maker σε νωπά μαλλιά πριν το πιστολάκι ή σε στεγνά ως εξής: με ένα κλικ, βγαίνει στην άκρη του πινέλου μια μικρή ποσότητα πούδρας την οποία απλώνετε καλά στις ρίζες (όπως απλώνετε το blush) για να κατανείμετε ομοιόμορφα το προϊόν. Στη συνέχεια τρίβετε απαλά με τα δάχτυλα ανασηκώνοντας ελαφρά τις ρίζες και είστε έτοιμη! Ξεκινήστε με μικρή ποσότητα, γιατί όντως δίνει σούπερ αποτέλεσμα, και αν διαπιστώσετε πως υπάρχει ανάγκη τότε προχωρήστε το δευτερο κλικ. Για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, κρεπάρετε την περιοχή με μια χτένα και φιξάρετε με ελάχιστη λάκ. Εγώ το λάτρεψα και το έχω ήδη ρίξει στην τσάντα μου.


Τα προϊόντα Shu Uemura Art of Hair θα τα βρείτε:

- Sadhu-Hair, Ακτή Κουντουριώτου 15-17 & Ουίλσωνος, Καστέλλα, Πειραιάς, Τ 210 41 32 840 - info@sadhu-hair.com
- VANGELIS HATZIS, Λ. Κηφισίας 196, Ν. Ψυχικό, Τ210 6755664
- PETROS C, Κύπρου 51 Γλυφάδα, Τ2109637867
- Andreas Coiffure, Λ. Κηφισίας 375, Ν. Ερυθραια Τ 210 620720, www.andreascoiffure.gr
- ΤΕΟ ΗΑΙR DESIGN Χαρ. Τρικούπη 46 & Φιλαδελφέως, Κηφισιά, T.: 210 801 8521, www.teo.gr
- Beauty world, Δραφακη 86400, Mύκονος, Τ 22890 25145 / Ματογιάννη 3, Μύκονος, Τ 22890 22158 , www.despinagavala.com
- Μ&D, Ανδρογιων 4, Ηράκλειο Κρήτης, 2810 243025