Προστατέψτε το χαμόγελό σας!

Προστατέψτε το χαμόγελό σας!

Με τη βοήθεια της Sensodyne Prosmalto, που θωρακίζει το σμάλτο των δοντιών

Ένα από τα μυστικά ενός όμορφου χαμόγελου είναι το υγιές σμάλτο των δοντιών. Πολλές όμως από τις τροφές και τα ποτά που απολαμβάνουμε καθημερινά, όπως τα αναψυκτικά, οι χυμοί φρούτων, το κρασί, το τσάι, ορισμένα φρούτα και λαχανικά, περιέχουν οξέα τα οποία μπορεί να προκαλέσουν διάβρωση του σμάλτου των δοντιών.


Τι ακριβώς συμβαίνει: Τα οξέα των τροφών ευθύνονται για τη σταδιακή διάλυση των μεταλλικών στοιχείων των δοντιών με αποτέλεσμα να καθιστούν την επιφάνεια του σμάλτου ευάλωτη στη φθορά. Καθώς το σμάλτο λεπταίνει, τα δόντια γίνονται λιγότερο λευκά, πιο αδύναμα και ευαίσθητα. Αν δε λάβουμε υπόψιν μας πως η απώλεια του σμάλτου είναι μη αναστρέψιμη, η καλύτερη τακτική είναι η πρόληψη και γιαυτό έχει σημασία να επιλέγετε προσεκτικά τα προϊόντα στοματικής υγιεινής που χρησιμοποιείτε.


Τα προϊόντα της σειράς Sensodyne Prosmalto μπορούν να βοηθήσουν στην ενδυνάμωση του σμάλτου των δοντιών, καθιστώντας το πιο ανθεκτικό στις μελλοντικές επιδράσεις των οξέων, καθώς και στην ανακούφιση από την ευαισθησία που μπορεί να συνοδεύει τη διάβρωση των δοντιών. Στη σειρά θα βρείτε οδοντόκρεμες για ενήλικες, οδοντόκρεμα για παιδιά και οδοντόβουρτσα για την απαλή φροντίδα του σμάλτου.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πρόβλημα της διάβρωσης του σμάλτου και τους τρόπους αντιμετώπισής του, μπείτε στο www.sensodyne.gr