Laetitia Casta: Πώς σβήνει τους μαύρους κύκλους;

Laetitia Casta: Πώς σβήνει τους μαύρους κύκλους;

To supermodel μοιράζεται μικρά tips&tricks ομορφιάς 

«Τον τελευταίο καιρό παίρνω περισσότερα ρίσκα στο στυλ και το μακιγιάζ», λέει η Laetitia Casta στο Into The Gloss. «Μερικές φορές μου αρέσει να είμαι πιο rock&roll- βασικά, πάντα ήμουν έτσι αλλά μερικές φορές ο κόσμος με έβλεπε διαφορετικά. Τώρα αυτό αλλάζει γιατί αφήνω την προσωπικότητά μου να αναδειχτεί».


«Για την ομορφιά, έχω να πω ότι μπορεις να φορέσεις ο,τιδήποτε αλλά αν δεν αισθάνεσαι καλά μέσα σου, τα πράγματα περιπλέκονται. Όταν ξυπνάω το πρωί, πίνω ένα ποτήρι κρύο νερό με λεμόνι, γιατί νιώθω πως καθαριζει τον οργανισμό μου. Αν έχω πρησμένα μάτια, παιρνω πάγο, ρίχνω μερικές σταγόνες από ροδόνερο, τα τυλίγω σε μια γάζα και τα τα τοποθετώ πάνω στα βλέφαρα. Βοηθάει πολύ και αισθάνομαι πως ξυπνάω! Μετά απλώνω μια κρέμα προσώπου που παιρνω από το φαρμακείο- δεν έχω κάποια συγκεκριμένη που αγαπώ, προτιμώ κάτι απλό. Στα μάτια μου φοράω την κρέμα του Dr Hauschka και μάλιστα την κρατάω στο ψυγείο- και γιατί πιστεύω πως μένει πιο "φρέσκια" και γιατί μου αρέσει να έχω μια κρέμα φροντίδας στο ψυγείο μου!» λεει γελώντας. Δεν χρησιμοποιώ αντιγηραντικά προϊόντα γιατί δεν πιστεύω πως μπορεις να σταματήσεις τον χρόνο. Επισης, μου αρέσουν τα έλαια της Linda Rodin, λατρεύω τη μυρωδιά τους. Γενικά μου αρέσουν οι δυνατές, sexy ευωδιές, όπως το Dolce&Gabbana Pour Femme (σ.σ στη διαφημιστική καμπάνια του οποίου πρωταγωνιστεί). Είναι πολύ αισθησιακό, με νερολί και γιασεμί, και μπορεις να το φοράς όλη μέρα, να το νιώθεις σαν δεύτερο δέρμα.


Το πρωί μου αρέσει να φοράω μάσκαρα και κραγιόν, και ελάχιστη σκιά. Το αγαπημένο μου προϊόν για τα χείλη είναι το Lucas Papaw Ointment, με παπάγια, που ειναι σαν βάλσαμο για τα σκασμένα χείλη και δεν ειναι καθόλου ακριβό. Και μάλιστα, το χρησιμοποιώ και στα μάτια, στην εσωτερική γωνία για να δώσω φως. Επίσης μου αρέσει να τονιζω ελαφρά τα φρύδια μου με καφέ μολύβι γιατί έτσι "ανοίγουν'" τα μάτια.

Το βράδυ μου αρέσουν οι σκούρες σκιές, τις οποίες απλώνω με το δάχτυλο και προτιμώ να δίνω ένα σχήμα cat eye, που κολακεύει το βλέμμα. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι όταν είναι πολύ έντονη η γραμμή και όταν η σκιά "μαζεύετα" στην κόγχη των ματιών. Λατρεύω τις ψεύτικες βλεφαρίδες, αλλά δεν ξέρω να τις τοποθετώ μόνη μου- όσες φορές προσπάθησα κατέληξε σε εφιάλτη! Όταν λοιπόν έχω να βγω, βρίσκω κάποιον να το κάνει- ακόμα και αν δεν φοράω καθόλου μακιγιάζ. Και προτιμώ τις τουφίτσες, γιατι δίνουν τέλειο αποτέλεσμα».