Brad Pitt for Chanel No5: Δείτε ολόκληρο το short film!

Brad Pitt for Chanel No5: Δείτε ολόκληρο το short film!

Μετά από εβδομάδες αναμονής και teasers, αποκαλύφθηκε η πιο πολυσυζητημένη συνεργασία της σεζόν

brad2_copy

«There you are»- έτσι ονομάζεται το νέο, ασπρόμαυρο short film του θρυλικού αρώματος Chanel No5, με πρωταγωνιστή έναν από τους πιο γοητευτικούς άντρες του Hollywood, τον Brad Pitt και σκηνοθέτη τον Joe Wright.


Ντυμένος casual και με τα μαλλιά του μέχρι τους ώμους, ο Brad Pitt ερμηνεύει έναν διαφορετικό ρόλο σε ένα σενάριο 30 δευτερολέπτων γύρω από την αγάπη και τον πόθο. «Δεν είναι ταξίδι. Κάθε ταξίδι φτάνει στο τέλος του αλλά προχωράμε παρακάτω. Τα σχέδιά μας χάνονται και τα όνειρα παιρνουν τη θέση τους», λέει στον μονόλογό του ο ηθοποιός και συνεχίζει με την αισθησιακή φωνή του: «Όπου πηγαίνω, είσαι εκεί. Η τύχη μου, το πεπρωμένο μου, η περιουσία μου».



Η απόφαση του οίκου Chanel να επιλέξει έναν άντρα για την καμπάνια του iconic αρώματός του ήταν τολμηρή αλλά και δικαιολογημένη, καθώς όπως εξήγησε σε συνέντευξή του ο ο Andrea d'Avack, πρόεδρος του Chanel Fragrance & Beauty, «για να κρατήσεις μοντέρνο έναν μύθο θα πρέπει να φωτίζεις διαφορετικές πλευρές του». Έτσι, αυτή η συνεργασία αποκαλύπτει για πρώτη φορά μια διαφορετική πτυχή του αρώματος, το φωτίζει από την οπτική του άντρα που προορίζεται να σαγηνεύσει- και μας αρέσει πολύ!



Διαβάστε ακόμα:

Chanel No5: όλη η μαγεία του θρυλικού αρώματος σε 4 λεπτά!