Η Lancôme μεταμορφώνει το βλέμμα σας!

Η Lancôme μεταμορφώνει το βλέμμα σας!

Με τον νέο, high- end ορό ματιών Génifique Yeux Light-Pearl 

Το 2009, η Lancôme με την φόρμουλα Génifique προκάλεσε επανάσταση στην κοσμετολογία και στην κατανόηση της γήρανσης, θέτοντας για πρώτη φορά υπό τον έλεγχό της δύο επιστήμες αιχμής, τη Γονιδιωματική και την Πρωτεομική, μέσα από τις οποίες έδωσε μια ολοκληρωμένη ερμηνεία της βιολογικής λειτουργίας του δέρματος: από τη δραστηριότητα των γονιδίων στην καρδιά του πυρήνα των κυττάρων, μέχρι την σύνθεση των πρωτεϊνών, οι οποίες αποτελούν θεμελιώδη συστατικά του δέρματός μας. Αποτελώντας εξαιρετικούς δείκτες της δραστηριότητας των γονιδίων, αυτές οι πρωτεΐνες καθορίζουν την πυκνότητα, την ελαστικότητα και τα αισθητικά χαρακτηριστικά της επιδερμίδας.


Σήμερα, τα Ερευνητικά Εργαστήρια της Lancôme, βασισμένα για άλλη μια φορά στο συνδυασμό Γονιδιωματικής και Πρωτεομικής, εστιάζουν στην περιοχή των ματιών και δημιουργούν ένα επαναστατικό προϊόν περιποίησης που αντιμετωπίζει τους μαύρους κύκλους, το πρήξιμο και τις ρυτίδες και που φωτίζει το βλέμμα προσφέροντας ολοκληρωμένη αποτελεσματικότητα 360°. Το νέο Génifique Yeux Light-Pearl βασίζεται σε έναν αποκλειστικό συνδυασμό ενεργών συστατικών, ο οποίος έχει την ικανότητα να αποκαθιστά την όψη μιας νεανικής επιδερμίδας. Για εξειδικευμένη δράση στις ανάγκες της περιοχής των ματιών, καφεΐνη, εσκίνη (αγριοκάστανο) και ένα εκχύλισμα του μικροφυκιού Chlorella Vulgaris δρουν συνδυαστικά, για να μειώνουν το πρήξιμο, τους μαύρους κύκλους και τις περιοχές με σκιές.


Αυτή η σούπερ δραστική φόρμουλα συνδυάζεται με ένα εργαλείο εφαρμογής υψηλής αποτελεσματικότητας σε σχήμα πέρλας, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χειρουργικό χάλυβα και με γωνία περιστροφής 50°, ώστε να μπορείτε να εφαρμόζετε τον ορό σε όλη την περιοχή των ματιών, ακόμα και στην πιο "δύσκολη" γωνία και επομένως να ανοίγει και να φωτίζει το βλέμμα. Απίστευτα απαλή και λεία, η πέρλα δημιουργεί ένα κύμα φρεσκάδας κατά την εφαρμογή, για να φωτίζει τα μάτια και να προσφέρει άκρως αισθησιακό και χαλαρωτικό αποτέλεσμα άμεσης ξεκούρασης καθώς σταδιακά προσαρμόζεται στη θερμοκρασία της επιδερμίδας.



Ο ορός Génifique Yeux Light-Pearl μεταμορφώνει το βλέμμα μέσα σε 7 ημέρες, καθώς η υφή της επιδερμίδας στην περιοχή των ματιών βελτιώνεται και η επιδερμίδα στην περιοχή
των ματιών δείχνει πιο φρέσκια και ενυδατωμένη. Μετά από 4 εβδομάδες χρήσης, το βλέμμα είναι αισθητά ανανεωμένο, ακόμα και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια εξασθενεί ορατά, η περιοχή γίνεται πιο λεία και τα μάτια δείχνουν πιο ανοικτά και πιο φωτεινά.