Νυχτερινή "βάρδια"

Νυχτερινή "βάρδια"

Η Κρέμα Νύχτας με Ρόδι της Weleda "δουλεύει" εντατικά ενώ εσείς κοιμάστε

Κατά τη διάρκεια του βραδινού ύπνου, στα κύτταρα της επιδερμίδας ενεργοποιούνται μηχανισμοί που επιδιορθώνουν τις φθορές της ημέρας και ταυτόχρονα τα "φορτίζουν" με ενέργεια,ώστε να είναι σωστά προετοιμασμένα για να αντιμετωπίσουν τις προκλησεις της επόμενης μέρας.


Η Weleda δημιούργησε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση περιποίησης, την Κρέμα Νύχτας με Ρόδι που συσφίγγει και προσφέρει βελούδινη επιδερμίδα. Με τη βοήθεια αντιοξειδωτικών στοιχείων, τα οποία καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, δρα ενάντια στις πρώτες αλλαγές της επιδερμίδας, που οφείλονται στην ηλικία και στην ηλιακή ακτινοβολία.


Στη σύνθεση πρωταγωνιστούν πολύτιμο έλαιο από τα κουκούτσια του ροδιού, πλούσιο σε φυσικούς δεσμευτές ελευθέρων ριζών, όπως φλαβονοειδή, φυτοστερόλες, Βιταμίνη Ε και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, όπως το σπάνιο punicic acid, που υποστηρίζει την ανανέωση των κυττάρων. Φυτικά έλαια υψηλής αξίας από τους καρπούς του δέντρου Argan, από βούγλωσσο και από φύτρο σίτου, με μεγάλη περιεκτικότητα σε γ-λινολενικό οξύ βελτιώνουν το μηχανισμό αυτοπροστασίας της επιδερμίδας και προστατεύουν από την αφυδάτωση. Η διαδερμική απώλεια νερού μειώνεται, η επιδερμίδα κερδίζει ενυδάτωση, φαίνεται ορατά πιο σφριγηλή και ξεκούραστη. Κεχρί πλούσιο σε πυριτικό οξύ διεγείρει τη δημιουργία στοιχείων που προσφέρουν σύσφιγξη κι ελαστικότητα.


Το πρωί θα δείτε το πρόσωπό σας πιο ξεκούραστο, φρέσκο και λαμπερό ενώ μετά από τέσσερις εβδομάδες, η επιδερμίδα είναι αισθητά πιο λεία και ελαστική, οι ρυτίδες ελαττώνονται
Η Κρέμα Νυκτός με Ρόδι της Weleda δεν περιέχει συνθετικές αρωματικές, χρωστικές και συντηρητικές ουσίες, καθώς και ορυκτέλαια. Η κρέμα έχει σήμα ποιότητας NaTrue και είναι δερματολογικά πιστοποιημένη.
.