Pantene Pro-V Hair of the Year 2012: And the winners are...

Pantene Pro-V Hair of the Year 2012: And the winners are...

Ο μεγάλος διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και ανέδειξε τις 2 Ελληνίδες με τα πιο όμορφα, λαμπερά μαλλιά!

Pantene1

Από τις 16 Ιουλίου έως και τις 15 Σεπτεμβρίου, στην σελίδα του Pantene Pro-V στο Facebook έτρεξε ο διαγωνισμός Pantene Pro-V Hair of The Year 2012 που έδωσε την ευκαιρία στις Ελληνίδες να βγάλουν προς τα έξω τη λάμψη και τον πιο όμορφο εαυτό τους.


Η διαδικασία ήταν απλή: οι υποψήφιες έπρεπε να ανεβάσουν μία φωτογραφία που αναδεικνύει τα λαμπερά, απαλά, υγιή μαλλιά τους και οι φίλοι του Pantene Pro-V να προκρίνουν, με την ψήφο τους, στον τελικό τις 10 φιναλίστ. Επόμενο βήμα: σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού- την οποία αποτελούσαν ο Hairstylist του Pantene Pro-V Χρήστος Καλλανιώτης, οι Πρέσβειρες των προϊόντων Pantene Pro-V, Ζέτα Μακρυπούλια και Κατερίνα Λέχου και ο υπεύθυνος Marketing του brand κος Πάνος Μυζιθράκης- ανέδειξε τις δύο νικήτριες ανάμεσα στις δέκα φιναλίστ .



Η τελική απόφαση ήταν δεν ήταν καθόλου εύκολη και προέκυψε από την συνολική αξιολόγηση τόσο της υγείας των μαλλιών των υποψηφίων όσο και της προσωπικής τους εμπειρίας «μεταμόρφωσης των μαλλιών τους», χάρη στο Pantene Pro-V. Νικήτριες αναδείχθηκαν η κα Νικολέτα Γλυνού για τη σειρά ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και η κα Βασιλική Νικολοπούλου για τη σειρά AQUALIGHT, οι οποίες θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία να πρωταγωνιστήσουν και να διηγηθούν τις δικές τους ιστορίες ομορφιάς και λάμψης!



Διαβάστε ακόμα:

Backstage με την Κατερίνα Λέχου

Backstage beauty: Λίγο 40s, λίγο 60s και μια δόση... Lana Del Ray