Darphin Vitalskin: το energy drink της επιδερμίδας

Darphin Vitalskin: το energy drink της επιδερμίδας

Ένα τονωτικό κοκτέιλ από εκλεκτά φυτικά συστατικά διώχνει την κούραση από το πρόσωπο

Από το 1958 που ο Pierre Darphin άνοιξε το πρώτο Ινστιτούτο του στο Παρίσι μέχρι σήμερα, οι επιστήμονες της Darphin συνεχίζουν να ανακαλύπτουν τα μυστικά του δέρματος, να βρίσκουν νέες μεθόδους και ευεργετικά φυτικά συστατικά που δίνουν λύσεις σε προβλήματα της επιδερμίδας, με στόχο να διατηρούν τη νεανικότητα και τη φρεσκάδα της.


Με τη νέα σειρά Vitalskin εστίασαν στην κούραση, την έλλειψη ζωτικής ενέργειας, τη θαμπάδα που δημιουργούνται τόσο από το πέρασμα του χρόνου όσο και από τις εξωτερικές επιθέσεις. Ένας όρος και ένα emulsion είναι, λοιπόν, η απάντηση της Darphin, στην καρδιά των οποίων βρίσκεται το Enerstim Complex- πρόκειται για ένα σύμπλεγμα από δύο φυτικά εκχυλίσματα που δρουν ως ενεργοποιητές της ενέργειας και ενισχύουν τη ζωτικότητα του δέρματος. Συγκεκριμενα, το Sapindus mukorossi, ένα ανατολίτικο φαρμακευτικό φρούτο και το Laminaria digitata, μια πρωτείνη μακροζωίας που εκχυλίζεται από ένα καφέ φύκι.


Συγκεκριμένα, ο δυναμωτικός ορός Vitalskin περιέχει 96% συστατικά φυσικής προέλευσης (μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε καθημερινά ή ως θεραπεία-express) και, χάρη στο μοναδικό σύστημα σταδιακής αποδέσμευσης που διαθέτει, τα ενεργατικά συστατικά του απελευθερώνονται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, προστατεύοντας την επιδερμίδα από την κούραση για 8 ώρες. Η λεπτόρρευστη υφή του αφήνει μια απολαυστική αίσθηση αναζωογόνησης και τόνωσης, ενώ αγκαλιάζει το πρόσωπο με ένα πέπλο φωτεινότητας. Το emulsion Vitalskin είναι ιδανικό για την καθημερινή πρωινή φροντίδα της επιδερμίδας, την ενυδατώνει, την επαναφορτίζει και την προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις χάρη στα αντιοξειδωτικά συστατικά του. Η ελαφριά υφή του απορροφάται αμέσως, οι νότες από τριαντάφυλλο και μανταρίνι τονώνουν τις αισθήσεις ενώ μέρα με τη μέρα θα δείτε την επιδερμίδα σας να δείχνει πιο ξεκούραστη και φυσικά φωτεινή.