Shiseido Lacquer Rouge: πλούσιο χρώμα, αισθησιακή λάμψη

Shiseido Lacquer Rouge: πλούσιο χρώμα, αισθησιακή λάμψη

Το απόλυτο υγρό κραγιόν που μεταμορφώνει τα χείλη με μία κίνηση

«Η απλότητα ενός lip gloss συνδυάζεται με την ένταση ενός κραγιόν και χαρίζει στα χείλη βαθύ έντονο χρώμα με λάμψη που διαρκεί» λέει ο διάσημος makeup artist και Καλλιτεχνικός Διευθυντής Μακιγιάζ της Shideido, Dick Page, για το νέο Lacquer Rouge.


Η ιδέα για τη δημιουργία αυτού του εκπληκτικού υγρού κραγιόν προέκυψε από την Ιαπωνική τέχνη της λάκας, και συγκεκριμένα την τεχνική roiro. Σύμφωνα με αυτή την τεχνική, εφαρμόζονται πολλαπλές στρώσεις λάκας έως ότου η επιφάνεια του αντικειμένου να αποκτήσει μια στιλπνή λάμψη, με τόσο βαθύ και γυαλιστερό φινίρισμα που το αντικείμενο φαίνεται σχεδόν υγρό- το Lacquer Rouge μεταφράζει αυτό το αποτέλεσμα στο μακιγιάζ, ντύνοντας τα χείλη με πανέμορφο λαμπερό χρώμα μεγάλης διάρκειας, δίνοντας απόλυτα λεία υφή και μια εξαιρετική αίσθηση άνεσης.


Με μία μόνο στρώση, η φόρμουλα του Lacquer Rouge δρα σε 3 επίπεδα: κάνει λεία και ομοιογενή την επιφάνεια των χειλιών, προσφέροντας εντατική καλλυντική φροντίδα, δίνει εντυπωσιακό, βαθύ και απόλυτα σταθερό χρώμα και εντυπωσιακή λάμψη, σαν να έχετε απλώσει ένα ξεχωριστό top coat!

Θα το βρείτε σε 8 αποχρώσεις, από ευέλικτο nude για όλες τις ώρες (το Portait, RD 203, δικό μου αγαπημένο που έχω πάντα μαζί μου από τη στιγμή που το δοκίμασα), μέχρι ένα βαθύ, sexy κόκκινο για εντυπωσιακό βραδυνό look.



Διαβάστε ακόμα:

Στον μυστικό κήπο της Shiseido...

Backstage beauty: το μακιγιάζ στο show του Michael Kors

Το beauty gadget που θα λατρέψετε