Μεταξένια λάμψη στη στιγμή

Μεταξένια λάμψη στη στιγμή

Η Matrix υπογράφει ένα έλαιο περιποίησης που περιποιείται μοναδικά τα μαλλιά

Η τελευταία λέξη της κοσμετολογίας στην περιποίηση των μαλλιών συνδυάζεται με εκλεκτά φυσικά συστατικά στη νέα φόρμουλα της Matrix, που είναι... θαυματουργή: ο λόγος για το έλαιο φροντίδας Sleek Silk Wonder Smoothing Oil που υπόσχεται να δώσει στα μαλλιά μεταξένια λάμψη στη στιγμή αλλά και να καταπολεμήσει το φριζάρισμα.


Πολύ ελαφρύ στην υφή του, απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει κατάλοιπα και να βαραίνει την τρίχα, και μέσα σε δευτερόλεπτα επαναφέρει τη λάμψη τη λάμψη και την απαλότητα στα μαλλιά χάρη στο συμπυκωμένο έλαιο ελιάς που περιέχει. Επιπλέον, το βούτυρο καριτέ προσφέρει βαθιά θρέψη στην τρίχα ενώ λειαίνει και ελέγχει το φριζάρισμα, θωρακίζοντας τα μαλλιά από την υγρασία- ό,τι πρέπει τώρα που επιτέλους κάνει φθινόπωρο!


Το Sleek Silk Wonder Smoothing Oil της Matrix μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε νωπά μαλλιά: απλώστε μια μικρή ποσότητα, δουλέψτε την κατά μήκος των μαλλιών και συνεχίστε με το styling ή σε στεγνά μαλλιά, από τη μέση μέχρι την άκρη, για να εξουδετερώσετε τον κίνδυνο του φριζαρίσματος, να δώσετε έξτρα λάμψη και sleek αποτέλεσμα στο look σας.