Άνοιξε: το πρώτο essie Nail Salon στη Νέα Υόρκη

Άνοιξε: το πρώτο essie Nail Salon στη Νέα Υόρκη

Η guru των nail polish δημιούργησε τον απόλυτο ναό περιποίησης των άκρων 

Το νέο meeting point των beauty addicts βρίσκεται στο Upper East Side της Νέας Υόρκης, όπου πρόσφατα άνοιξε τις πύλες του το essie Nail Salon, ένας χώρος αφιερωμένος στην τελευταία λέξη της περιποίησης των άκρων, με την υπογραφή της Essie Weingarten.


Σχεδιασμένο από τον interior designer Peter Millard, το essie Nail Salon χαρακτηρίζεται από φωτεινά λευκά χρώματα, που τονίζονται από τα δερμάτινα καθίσματα ντυμένα στις αποχρώσεις των iconic βερνικιών "mademoiselle" και "a-list". Στο συγκεκριμένο salon υπάρχουν 250 αποχρώσεις βερνικιών essie και οι τιμές για manicure ξεκινούν από 32 δολάρια ενώ για pedicure από 65.


«Αυτή είναι η μέρα που ονειρευόμουν τόσα χρόνια!» λέει η ίδια η Essie. «Πρόκειται πραγματικά για μια πρωτόγνωρη εμπειρία: να περπατάω στην East 65th (μεταξύ Madisson και Park) του Μανχάταν και να βλέπω το όνομά μου στον υπέροχο αυτό χώρο! Είναι, παγκοσμίως, το πρώτο essie Nail Salon και η συνεργασία με την L'Oréal Professional και τον Samuel Shriqui, ιδιοκτήτη του χώρου, θα είναι υπέροχη, γεμάτη χρώμα!».


Όσο για το αγαπημένο manicure της Essie: βάση με την απόχρωση blushing bride και από πάνω μια στρώση του mademoiselle, από τα χεράκια της Josephine Allen, την οποία εμπιστεύεται τα τελευταία 20 χρόνια και με την οποία κλείνει πλέον ραντεβού στο essie nail salon!



Διαβάστε ακόμα:

Ροζ στα άκρα!

Φθινόπωρο στη Νέα Υόρκη με την Essie

Stylenomics: Η νέα συλλογή της Essie για το φθινόπωρο