Conditioner για στεγνά μαλλιά; Ναι, υπάρχει- και είναι τέλειο!

Conditioner για στεγνά μαλλιά; Ναι, υπάρχει- και είναι τέλειο!

Είναι το OSiS+ Refresh N' Shine και έχει την υπογραφή της Schwarzkopf Professional

Κάθε φορά που μαθαίνουμε ότι η OSiS+ έχει νέες αφίξεις στην γκάμα της, ξέρουμε εκ των προτέρων ότι θα είναι αντισυμβατικές και εμπνευσμένες. Τα new entries αυτής της σεζόν δεν αποτελούν εξαίρεση και θα καταλάβετε αμέσως τι εννοώ:


Άφιξη πρώτη, το OSiS+ Refresh N'Shine, το πρώτο conditioner για στεγνά μαλλιά, όπου η λάμψη και το βάρος, πλέον παύουν να είναι συνώνυμα. Αυτό το conditioner που εφαρμόζεται σε στεγνά μαλλιά- απίθανη καινοτομία στην κατηγορία των conditioners- χαρίζει ανάλαφρη υφή και δίνει λάμψη χωρίς να τα βαραίνει. Και αυτό, χάρη στο είδος των μαλακτικών παραγόντων που περιέχει, τους οποίους οι ερευνητές της Schwarzkopf Professional έχουν δανειστεί από λοσιόν σώματος και κρέμες προσώπου, με αποτέλεσμα να είναι ιδανικό για τα κουρασμένα και άτονα μαλλιά.


Άφιξη δεύτερη, το OSiS+ Rough Rubber,η πρώτη πάστα που χαρίζει στα μαλλιά δυνατό, ματ αποτέλεσμα χωρίς να τα βαραίνει και χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Είναι το πρώτο προϊόν με μοναδική ελαστική υφή από κερί μέλισσας που προσδίδει ματ αποτέλεσμα και ατημέλητη όψη στα μαλλιά χωρίς να κολλάει στο άγγιγμα, για φυσικό και επιμελώς ατημέλητο look που διαρκεί. Με πρωτοποριακή Μικροσπογγώδη Τεχνολογία, η σύνθεσή του σας επιτρέπει να ανανεώνετε το στυλ σας εύκολα κάθε στιγμή!


Τα προϊόντα OSiS+ θα τα βρείτε στα συνεργαζόμενα κομμωτήρια της Schwarzkopf Professional.