Demi Moore: υπογράφει τη δική της σειρά καλλυντικών

Demi Moore: υπογράφει τη δική της σειρά καλλυντικών

Η σταρ συνεργάστηκε με την Oriflame και μίλησε εφ'όλης της ύλης

Η Oriflame κλείνει φέτος τα 45 της χρόνια και το γιορτάζει με έναν λαμπερό τρόπο: συνεργάζεται με την Demi Moore για την δική της σειρά καλλυντικών, More, η οποία περιλαμβάνει ένα αισθησιακό Eau de Parfum, προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος, μια συλλογή κραγιόν σε trendy αποχρώσεις και μια κομψή δερμάτινη τσάντα.


Δείτε τι είπε η σταρ για αυτή τη συνεργασία αλλά και για μόδα και ομορφιά:


Γιατί αποφασίσατε να συνεργαστείτε με την Oriflame;
Για πολλούς λόγους. Πρώτον, αγαπώ τα προϊόντα τους. Δεύτερον, εκτιμώ ιδιαίτερα την εταιρική τους μέθοδο που είναι η δημιουργία μιας μεγάλης δύναμης πωλήσεων από έξυπνες γυναίκες πουν βγαίνουν έξω στον κόσμο και βοηθούν τους πελάτες τους να καταλάβουν καλύτερα τις ανάγκες τους, καλλιεργώντας έτσι μια επιτυχημένη σχέση κι για τις ίδιες και για τους πελάτες τους.

Γνωρίζατε την Oriflame πριν τη συνεργασία σας;
Βεβαίως, αλλά έχω μάθει πολλά περισσότερα για την Oriflame από τη στιγμή που αρχίσαμε να δουλεύουμε μαζί για τη σειρά More by Demi. Ήταν συναρπαστική η εμπειρία στην Στοκχόλμη, στο Oriflame Gold Conference, για την επέτειο 45 χρόνων επιτυχίας της εταιρίας. Είχα γύρω μου τόσες πολλές δυναμικές γυναίκες και υπήρχε τόσο καλή ενέργεια.

Έχετε συνεργαστεί και με άλλες εταιρίες ομορφιάς, ιδιαίτερα με πιο luxury και premium μάρκες. Τι σας γοήτευσε στην Oriflame;
Η Oriflame προσφέρει υψηλής ποιότητας και πολυτελή προϊόντα, τα οποία όμως είναι προσιτά στις σύγχρονες γυναίκες. Μου αρέσει που η Oriflame είναι ένα brand με πάθος που ενδυναμώνει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Πού έγιναν τα γυρίσματα και η φωτογράφηση; Θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας κάποια ενδιαφέροντα στιγμιότυπα από το set;
Όλα έγιναν στο Λος Άντζελες, στα Milk Studios με φωτογράφο τον Sharif Hamza και σκηνοθέτη για το τηλεοπτικό σποτ την Martha Finnes. Η καλύτερη στιγμή ήταν το γύρισμα με το λύκο, στο διαφημιστικό με θέμα την «Κοκκινοσκουφίτσα».

Η Oriflame έχει σύστημα απευθείας πωλήσεων και 3,6 εκατομμύρια πωλητές σε όλον τον κόσμο. Τι γνώμη έχετε για αυτό το μοντέλο επιχείρησης;
Όπως είπα και πριν, αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που με εντυπωσιάζει αυτή η εταιρία όπως και ο τρόπος που καταφέρνει να εμψυχώνει τις γυναίκες για να πάρουν τον έλεγχο της ζωής τους στα χέρια τους.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα για την Demi Moore και την Oriflame;
Μείνετε συντονισμένοι...

Το όνομα του αρώματος της Oriflame, «More», τι σημαίνει για σας;
Είναι προφανώς ένα λογοπαίγνιο με το όνομά μου αλλά πιστεύω ότι σημαίνει ό,τι ο καθένας μας θα ήθελε «περισσότερο». Για μένα συμβολίζει την προσπάθεια να γίνεις όσο καλύτερος μπορείς!

Ποια προϊόντα ομορφιάς δεν αποχωρίζεστε;
Μάσκαρα, ενυδατική και lip balm.

Ποια είναι η δική σας καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς;
Είναι πολύ απλή. Κάθε μέρα καθαρίζω και ενυδατώνω το δέρμα μου, πρωί και βράδυ, με απλά, αγνά και χωρίς άρωμα προϊόντα.

Τι θα κάνατε αν είχατε μόνο 5 λεπτά για να βαφτείτε για βράδυ;
Θα έβαζα make-up, ρουζ, μάσκαρα κι ένα εντυπωσιακό κραγιόν!

Πώς φροντίζετε τα μαλλιά σας;
Αν δεν ετοιμάζομαι για δουλειά ή για έξοδο, δεν τα στεγνώνω με πιστολάκι ή με σίδερο για ίσιωμα ή μπούκλες. Έχω πολλά μαλλιά, αλλά είναι μια χαρά, γι' αυτό όποτε μπορώ δεν τα ταλαιπωρώ κι διατηρούνται πιο υγιή.

Ποια είναι τα μυστικά σας για glamorous εμφανίσεις στο «κόκκινο χαλί» και πως προετοιμάζεστε για τέτοια μεγάλα event;
Όταν νιώθεις καλά μέσα σου, νιώθεις τέλεια και για την εξωτερική σου εμφάνιση!

Ποια είναι τα δικά σας style icons;
Η Coco Chanel και η Katherine Hepburn είναι δυο από τα κλασσικά style icons που θαυμάζω!