Ashley Greene: έγινε κοκκινομάλλα

Ashley Greene: έγινε κοκκινομάλλα

Ο colorist που επιμελήθηκε την αλλαγή αποκάλυψε λεπτομέρειες

Τους τελευταίους μήνες δεν είναι λίγες οι σταρ που δοκιμάζουν το ξανθό- όμως η Ashley Greene επέλεξε άλλο δρόμο και εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες με βαμμένα κόκκινα μαλλιά.


Ο colorist της, Jason Backe,ο οποίος εργάζεται στο Ted Gibson Salon, μίλησε στο instyle.com και έδωσε λεπτομέρειες για την αλλαγή: «Η Ashley είναι υπέροχη πελάτισσα γιατί κάθε φορά που έρχεται για να βάψει τα μαλλιά της θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό. Όταν λοιπόν μου είπε πως θέλει να γίνει κοκκινομάλλα, ήταν πολύ συγκεκριμένη: ήθελε ένα χρώμα που να κάνει statement, που να μην έχει πορτοκαλί τόνους αλλά χωρίς απαραίτητα να δείχνει φυσικό» είπε ο Backe.


Για όσες ενδιαφέρεστε να κάνετε μια παρόμοια αλλαγή, ο διάσημος colorist συμβουλεύει να έχετε πάντα στο νου σας τον τόνο της επιδερμίδας σας. «Αν είναι ανοιχτόχρωμη, όπως της Ashley Grrene, δοκιμάστε το χρώμα της, ένα ψυχρό κόκκινο χωρίς καθόλου πορτοκαλί. Αν μαυρίζετε εύκολα και έχετε σταρένια επιδερμίδα, το καθαρό κόκκινο ή το κόκκινο με μοβ τόνους είναι πολύ καλές επιλογές. Το αποτέλεσμα είναι ένα χρώμα που όχι απλά σας κολακεύει αλλά πραγματικά κάνει αίσθηση», λέει ο Jason Backe.



Διαβάστε ακόμα

Η Natalie Portman ξανθιά

Πώς να βάψετε μόνες σας τα μαλλιά σας

Jennifer Aniston: Ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτεί τη φήμη των μαλλιών της