Alicia Keys: «Έχω εμμονή με την επιδερμίδα μου»

Alicia Keys: «Έχω εμμονή με την επιδερμίδα μου»

Για ποιo λόγο βάζει υπενθύμιση στο κινητό της η διάσημη τραγουδίστρια;

Πρόσφατα η Alicia Keys βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για την προώθηση του νέου της application για παιδιά "The Journals of Mama Mae & LeeLee" και μίλησε στο site bellasugar για το μυστικό πίσω από την άψογη, λαμπερή επιδερμίδα της.


«Έχω εμμονή με την φροντίδα της επιδερμίδας μου. Ζούμε σε βρώμικες πόλεις, φοράμε μακιγιάζ, γενικά δουλεύουμε σε περιβάλλον που επιβαρύνει το δέρμα μας και έτσι προσπαθώ να την καθαρίζω συστηματικά και να μην πέφτω για ύπνο αν δεν είμαι σίγουρη πως έχω βγάλει τα πάντα από το πρόσωπό μου. Έχω βάλει υπενθύμιση στο iPhone, κάθε δύο ώρες, για να πίνω νερό, γιατί το ξεχνάω και ξέρω πως ειναι ό,τι καλύτερο για το πρόσωπο» είπε η διάσημη τραγουδίστρια και αποκάλυψε τις δύο αδυναμίες της στο μακιγιάζ: «Από πολύ μικρή, από το σχολείο ακόμα, μου άρεσε να βάφομαι. Λάτρευα το κραγιόν-και εξακολουθώ να το λατρεύω- και ίδιο και το eyeliner».


Όσο για την αληθινή ομορφιά, η Alicia Keys πιστεύει πως βγαίνει από μέσα μας, κυρίως, και αυτό είναι κάτι που της έμαθε η μητέρα της: «Μου έμαθε πως πρέπει να είμαι δυνατή, μέσα από τις πράξεις της, να πιστεύω στον εαυτό μου και να είμαι και λίγο σκληρή- και χαίρομαι γιαυτό».



Διαβάστε ακόμα:

Dita Von Teese: πώς περιποιείται την επιδερμίδα της;

Ashley Greene: έγινε κοκκινομάλλα

Η λύση-εξπρές της Olivia Palermo για τις κοκκινίλες