Ταξίδι στον κόσμο με τα Aromatic Blends της Kiehl's

Ταξίδι στον κόσμο με τα Aromatic Blends της Kiehl's

Το αγαπημένο brand μας ταξιδεύει με 4 μαγικές ευωδιές  

blends

Νιώθετε την ανάγκη να αποδράσετε αλλά είστε κολλημένες στη ρουτίνα της καθημερινότητας; Η Kiehl's σας δίνει ένα φανταστικό διαβατήριο για τους πιο όμορφους, εξωτικούς προορισμούς, μέσα από τη νέα της συλλογή Aromatic Blends, για την οποία γύρισε όλο τον κόσμο ώστε να βρεί τα πιο εκλεκτά συστατικά που περιέχει κάθε ένα από τα 4 μπουκάλια της.


Κάθε άρωμα είναι και ένας προορισμός: από την εξοχή της Προβηγκίας σε μια όαση της ερήμου στο Μαρόκο και από τη ζούγκλα της Ουγκάντα στους γαλήνιους κήπους της Ιαπωνίας- εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε τον αγαπημένο σας και η Kiehl's έχει βάλει όλη της την τέχνη για να σας μεταφέρει νοερά εκεί, και να προσφέρει στις αισθήσεις σας την μοναδική εμπειρία ενός Aromatic Blend.


Το πολύ ενδιαφέρον στη συλλογή είναι πως κάθε ευωδιά της είναι γνήσια και βαθιά αισθησιακή, καθώς έχει παρασκευαστεί με λιγότερα συστατικά σε σχέση με τα "κλασικά" αρώματα- συγκεκριμένα το focus έχει γίνει πάνω σε δύο μοναδικά βασικά συστατικά, ώστε να δημιουργηθεί μια μίνιμαλ, σαφής και, ταυτόχρονα, σοφιστικέ αρωματική δομή.




Έτσι, για το Fig Leaf & Sage (Φύλλα Συκιάς & Φασκόμηλο), η Kiehl's συνεργάστηκε με έναν αρωματοποιό ο οποίος είχε περάσει την παιδική του ηλικία στην Προβηγκία και αιχμαλώτισε αυτό το κοκτέιλ τις αναμνήσεις του από τη γαλλική εξοχή: «Ο καλύτερος τρόπος να περιγράψετε το μοναδικό άρωμα του Fig Leaf & Sage είναι να το παρομοιάσετε με την Άνοιξη στην Προβηγκία. Το άρωμα δεν μυρίζει απλώς σύκο, αλλά συνδυάζει το άρωμα της ατμόσφαιρας κάτω από τις συκιές με τα απαλά αρώματα των βοτάνων στα γύρω λιβάδια,» λέει ο David Suffit, η "μύτη" αυτού του ελιξίριου.


Όταν αναζητούσε συστατικά για τη συλλογή Aromatic Blends, η Kiehl's ανακάλυψε μέσω των προμηθευτών της μια μοναδική τοποθεσία στην Ουγκάντα, όπου μια τοπική κοινότητα που παράγει ένα φυσικό έλαιο βανίλιας υψηλής ποιότητας. Αυτή η βανίλια, με το απαλό, σχεδόν καπνισμένο άρωμά της πρωταγωνιστεί στο Vanilla & Cedarwood (Βανίλια & Ξύλο Κέδρου) που είναι «μια απαλή αρμονία yin & yang με μια θηλυκή πλευρά, την συγκεκριμένη βανίλια από την Ουγκάντα και μια αρσενική πλευρά, χάρη στο ξύλο κέδρου από τη Βιρτζίνια που έχει φυσικό και γήινο άρωμα. Τα δύο αυτά συστατικά αναμιγνύονται για να δημιουργήσουν ένα άρωμα που είναι εντυπωσιακά απλό και ακαταμάχητα ολοκληρωμένο», εξηγεί ο αρωματοποιός της Kiehl's.


«Όσο για το Orange Flower & Lychee θυμίζει την ατμόσφαιρα που επικρατεί αργά το απόγευμα σε έναν μαροκινό κήπο» λέει ο David Suffit. «Η πορτοκαλιά απορροφά τη ζέστη του ήλιου στη διάρκεια της ημέρας και αναδίνει τα δυνατά, ξεχωριστά της αρώματα καθώς η ατμόσφαιρα αρχίζει να δροσίζει το βράδυ, ενώ το λίτσι αποπνέει ένα απαλό και γλυκό άρωμα που παραπέμπει στα τριαντάφυλλα που φύονται εκεί κοντά». Σε αυτό το κοκτέιλ, η ευωδιά των ανθών πορτοκαλιάς είναι στην πιο καθαρή, γνήσια μορφή της, πολύ διαφορετική από ό,τι έχει μυρίσει ως τώρα, με μια bitter χροιά που μεταμορφώνεται πάνω στην επιδερμίδα και κάνει αίσθηση.


Τέλος, το Nashi Blossom & Pink Grapefruit (Άνθη Αχλαδιάς Nashi & Ροζ Γκρέιπφρουτ) είναι μια ντελικάτη ευωδιά. Επειδή τόσο τα Άνθη Αχλαδιάς Nashi όσο και το ροζ γκέιπφρουτ δεν άντεχαν την κλασική διαδικασία εκχύλισης, η Kiehl's χρησιμοποίησε μια προηγμένη τεχνική στην οποία τα αρωματικά μόρια εκχυλίζονται μεν σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά σε συγκεκριμένες συνθήκες πίεσης. «Τα άνθη της αχλαδιάς Nashi είναι υπερβολικά εύθραυστα για να υποβληθούν σε οποιαδήποτε μορφή επεξεργασίας. Χρησιμοποιήσαμε μια μοναδική τεχνολογία εκχύλισης με ένα πιο ανθεκτικό συστατικό, το τζίντζερ, του οποίου τα αρώματα ενίσχυσαν την αναπαραγωγή των ανθών της αχλαδιάς Nashi, δημιουργώντας μια απόλυτα γνήσια ερμηνεία του άνθους,» εξηγεί ο David Suffit, «έτσι, δημιουργήθηκε ένα σαγηνευτικό και χαρούμενο άρωμα, όπου το ροζ γκρέιπφρουτ φλερτάρει με πέταλα λουλουδιών.»


Κάθε ευωδιά της Aromatic Blends Collection συνοδεύεται και από τα αντίστοιχα προϊόντα για το μπάνιο: το Skin-Softening Body Cleanser, που καθαρίζει την επιδερμίδα με τον πιο απαλό τρόπο και διατηρεί την φυσική ενυδατική της ισορροπία και την Skin Softening Body Lotion με φυτικά έλαια, βούτυρα και γλυκερίνη, που προσφέρουν εντατική θρέψη και διατηρούν απόλυτα απαλή την επιδερμίδα.