Marni: έρχεται το πρώτο άρωμα του οίκου

Marni: έρχεται το πρώτο άρωμα του οίκου

Άλλη μια άφιξη στην υψηλή αρωματοποιία που περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον

Fans του label Marni, αν δεν προλάβατε να αποκτήσετε ένα κομμάτι από τη συλλογή του για την H&M (με την έννοια όχι μόνο του design αλλά και τις προσιτής τιμής ενός item με την υπογραφή του ιταλικού οίκου), έχετε μια άκομα ευκαιρία: μόλις ανακοινώθηκε πως συνεργάζεται με τον όμιλο Estée Lauder για τη δημιουργία του πρώτου αρώματός του.


Η Consuelo Castiglioni, Creative Director του οίκου Marni, είπε σχετικά: «Απευθύνεται στη γυναίκα που έχει το προσωπικό της στυλ, που δεν ακολουθεί τυφλά τα trends αλλά είναι σοφιστικέ και ίσως λίγο εκκεντρική».

Το μπουκάλι δεν θα μπορούσε παρά να είναι πολύ ιδιαίτερο: η Castiglioni είπε πως το ανακάλυψε σε ένα παζάρι ενώ το ελιξίριο το περιέγραψε ως «μάλλον παραδοσιακό. Με την έννοια του διαχρονικού, όπως τα ρούχα που σχεδιάζουμε, που φοριούνται δύο και τρία χρόνια μετά. Δεν είναι ένα άρωμα εποχικό. Και πιστεύουμε πως το ίδιο ισχύει και για το μπουκάλι του- θέλεις να το κρατήσεις».


Και βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην έχει πάνω του τα χαρακτηριστικά πουά του οίκου Marni, «που είναι κομμάτι του κόσμου μας», είπε η Castiglioni.