Τα άγρια ένστικτα της Felicity Jones

Τα άγρια ένστικτα της Felicity Jones

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της νέας σειράς μακιγιάζ των Dolce&Gabbana

«Μου αρέσει να πειραματίζομαι με το στυλ και την ομορφιά», είχε δηλώσει η ηθοποιός στο Style.com τον προηγούμενο Μάιο, όταν ανακοινώθηκε η συνεργασία της με το Dolce&Gabbana Makeup. «Φοράω κραγιόν σχεδόν πάντα, αλλάζω το look μου ανάλογα με τα ρούχα μου - γενικά, μου αρέσει η διαδικασία του μακιγιάζ, λειτουργεί σαν κάθαρση για μένα».


Αυτή τη σεζόν, η Jones πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της νέας signature σειράς μακιγιάζ Animalier, η οποία είναι εμπνευσμένη από το αγαπημένο animal print του οίκου. Στην καμπάνια, φοράει ένα sexy corset dress και φλογερό κόκκινο κραγιόν με smoky eyes σε γήινους τόνους.


Η συλλογή περιλαμβάνει παλέτα σκιών, bronzer, κραγιόν και βερνίκια νυχιών σε αποχρώσεις του μπεζ, του μπρονζέ και του καφέ και οι συσκευασίες τους συνδυάζουν με τον πιο chic τρόπο το χρυσό με το animal print. «Με κάνουν να νιώθω αμέσως αυτοπεποίθηση και δύναμη» είπε η Felicity Jones για τα προϊόντα της σειράς. «Λατρεύω το συγκεκριμένο bronzer γιατί δίνει στο πρόσωπό μου υπέροχη, ζεστή λάμψη. Έχω αρκετά χλωμή επιδερμίδα και είναι δύσκολο να βρω το σωστό bronzer- αυτό όμως, είναι τέλειο».



Διαβάστε ακόμα:

Laetitia Casta: η νέα μούσα των Dolce & Gabbana

Η Scarlett ντύνεται με φως

Uncut & hot!