Μερικοί το προτιμούν καυτό- τα μαλλιά σας, πάντως, όχι!

Μερικοί το προτιμούν καυτό- τα μαλλιά σας, πάντως, όχι!

Και το Aussie έρχεται να τα προστατέψει από τη θερμότητα με την νέα σειρά Take the Heat

Σε κάποιες από εμάς τα εργαλεία styling είναι η προέκταση του χεριού μας, σε κάποιες άλλες είναι μια λύση-εξπρές, πάντως όπως και να έχει είναι σχεδόν αδύνατον να τα βγάλουμε από την καθημερινότητά μας, και να γλιτώσουν τα μαλλιά μας απο την όποια ταλαιπωρία από τη θερμότητα.


Το Aussie, όμως, ξέρει κιάλλο μονοπάτι: δημιούργησε τη νέα σειρά Take the Heat, που υπόσχεται ότι μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε με τα εργαλεία styling, να δημιουργούμε το πιο καυτό look, χωρίς να τσουρουφλίζουμε τα μαλλιά μας! Το μυστικό βρίσκεται στη σύνθεσή του, που περιέχει εκχυλίσματα από έλαιο Αυστραλιανής jojoba, το οποίο θωρακίζει την τρίχα και την προστατεύει από τη θερμότητα, ώστε να παραμένουν απαλά, λεία και... super cool!


Η σειρά περιλαμβάνει το Aussie Take The Heat shampoo, με ευεργετικά συστατικά και εκχυλίσματα από έλαιο Αυστραλιανής jojoba, που καθαρίζει και φροντίζει τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους μια αόρατη ασπίδα προστασίας ενάντια στη θερμότητα, το Aussie Take The Heat Conditioner που τρέφει τα μαλλιά και τα κάνει ευκολοχτένιστα, την θαυματουργή μάσκα Aussie Take The Heat 3 Minute Miracle Deep Treatment, με πλούσια, θρεπτική σύνθεση που δίνει το φιλί της ζωής στα μαλλιά και δύο leave-in προϊόντα: την Aussie Take The Heat Cream και το Aussie Take The Heat Spray που δίνουν παραπάνω προστασία από τα εργαλεία του styling για να τιθασεύσετε ακόμα και τις πιο άστατες τούφες και να αποκτήσετε λαμπερά, λεία και καλοχτενισμένα μαλλιά.



Η νέα σειρά Aussie Take The Heat διατίθεται αποκλειστικά στα Hondos Center.