Beauty SOS: Μη χάσετε την ευκαιρία!

Beauty SOS: Μη χάσετε την ευκαιρία!

Η Lancaster προσφέρει τον σούπερ δραστικό αντιγηραντικό ορό 365 Elixir Intense σε τιμή-έκπληξη!

Η Lancaster είναι από τις πιο εξειδικευμένες εταιρείες στο κεφάλαιο "αντιγήρανση" και το serum 365 Elixir Intense είναι από εκείνα τα μικρά θαύματα της κοσμετολογίας τα οποία αξίζει η επιδερμίδα μας, χωρίς καμία αμφιβολία.


Για αυτό, σπεύδουμε να σας ενημερώσουμε εγκαίρως για την σούπερ προσφορά της Lancaster που ξεκινάει αύριο 7 - 17 Νοεμβρίου, θα τρέξει σε όλα τα καταστήματα στην Ελλάδα και σίγουρα σας ενδιαφέρει: το serum 365 Elixir Intense των 100 ml θα πωλείται στην τιμή των 50 ml, και αυτό σημαίνει διπλό κέρδος για εσάς, και για την φροντίδα της επιδερμίδας σας και για το budget σας!


Γιατί το πρόσωπό σας θα λατρέψει αυτό το serum; Γιατί η φόρμουλά του είναι τόσο προηγμένη που αντιμετωπίζει όχι μόνο τα συμπτώματα της γήρανσης αλλά τις βαθύτερες αιτίες που την προκαλούν, ενεργοποιώντας τη φυσική διαδικασία αποκατάστασης του DNA της επιδερμίδας. Το 365 Cellular Elixir Intense προσφέρει ένα αποκλειστικό συνδυασμό 4 έξυπνων ενζύμων που αλληλοεπιδρούν και έχουν στοχευμένη δράση πάνω στις διαφορετικές αιτίες που προκαλούν την καταστροφή του DNA και τη γήρανση της επιδερμίδας. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένο με ένα αποκλειστικό κοκτέιλ φυσικών αντιοξειδωτικών που προστατεύουν το DNA από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών ( Εκχύλισμα Ροδιού, Αγγελική, Πονγκάμια, Πράσινος Καφές, Πράσινο Τσάι, εκχύλισμα φλοιού από πικρό Πορτοκάλι), Εκχύλισμα Σόγιας, το οποίο είναι ένα ισχυρό αντιγηραντικό συστατικό, πλούσιο σε πολυσακχαρίτες και γλυκοπρωτείνες, που βοηθά τη σύνθεση κολλαγόνου και προστατεύει την επιδερμίδα από τη χαλάρωση και τη δημιουργία ρυτίδων και λεπτών γραμμών και ένα απόλυτα υδατικό εκχύλισμα από Κάκτο (Opuntia Ficus indica) που προστατεύει και ρυθμίζει τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας.


Για αποτελεσματική προστασία από τα σημάδια του χρόνου, το 365 Cellular Elixir χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ, σαν βάση σε κάθε σύστημα περιποίησης. Καθημερινά, 365 ημέρες το χρόνο, το 365 Cellular Elixir απαλύνει την επιδερμίδα και της χαρίζει φυσική λάμψη. Μετά από 28 ημέρες χρήσης, οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται, οι βαθιές ρυτίδες μειώνονται ορατά, η επιδερμίδα αποκτά τη χαμένη της ελαστικότητα και ξαναβρίσκει τη νεανική της λάμψη.


Αν στα παραπάνω, προσθέσετε και την τιμή στην οποία θα το βρείτε τις επόμενες 10 μέρες, αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία να κάνετε ένα δώρο στην επιδερμίδα σας.